mindig kedves vagyok, igazából nagyrészt egész nap meg se szólalok csak azokkal akikkel mondhatni jóba vagyok
elég erős szociális szorongásom van illetve van 2 másik nem mentális eredetű betegségem is
nem értem hogy mi bennem a hiba amiért nem tudok beilleszkedni vagy nem tudok olyan tagja lenni az osztályoknak mint bárki más akit nem cseszegetnek
hogy érhetném el hogy ne piszkáljon senki? az önvédelemmel pont az a bajom hogy félek megszólalni, de magam sem tudom hogy miért, szinte kiskorom óta ez van de sose vittek el pszichológushoz és nem is tudom segítene e egyáltalán
Általában minden iskolában vannak olyanok, akiket zaklatnak, csúfolnak. A gyerekek gonoszak tudnak lenni.
Hány éves vagy? Mivel szoktak piszkálni? Lányok vagy fiúk bántanak?
2022. febr. 15. 20:28
2/9 anonim válasza:
Óvodában betudtál illeszkedni?
Általában oda vezethető vissza a dolog.
Engem óvodában közösítettek ki, nem barátkozott velem senki és ez pecsételte meg az iskolás éveimet is..
Dettó úgy voltam én is mint most te!
2022. febr. 15. 20:33
3/9 A kérdező kommentje:
Lányok is fiúk is
17 leszek
Igazából bármivel képesek bántani
Minden mozdulatomba bele bírnak kötni
2022. febr. 15. 20:34
4/9 A kérdező kommentje:
Oviban minden jobb volt, voltak kis barátaim, fiúk is lányok is, jól is éreztem magam, nagyjából ez általános 6. fele kezdődött
2022. febr. 15. 20:35
5/9 anonim válasza:
Egyszer-kétszer megvéded magad és rögtön lejjebb megy a harci kedv. Amíg nem csapsz oda, addig nem hagynak békén. Én azt mondtam anno a gyerekemnek, ha piszkálják, akkor nyugodtan mosson be egyet még meg is mutattam hogyan kell. Nem is piszkálták. Beírást se kapott, mert csak olyan helyzetben ütött, ha jogos volt.
2022. febr. 15. 20:49
6/9 anonim válasza:
Sajnos ez gyakori középiskolákban. A kisgyerekek általában jobban elfogadják egymást olyannak, amilyen. Nem mondom, hogy nincs kivétel, ahogy a 3. írta, de a kicsik inkább azért csúfolják egymást, ha fura neve van valakinek, más a testalkata, vagy egy testrésze mint a többi gyereké, bepisil, túrja az orrát, szopja az ujját, sírós vagy valamiben nem olyan ügyes, mint a többiek. Kamaszkorban a gyerekek gyakran még a tanárt is kiparodizálják. Elég ha nem úgy öltözik valaki, mint a társai, vagy visszahúzódó. Viszont a családi háttér miatti gúnyolódás is elég gyakori. Hányadik osztályban voltak az iskolaváltások?
2022. febr. 16. 07:59
7/9 Zsiráf40 válasza:
Hát tudom mit érzel velemis hasonló történt szerintem szard le őket és keress egy szerelmi kpcsolatot/ egy erős hobby,amibe jól érzed, magad tudom hogy ezek nem megoldások de addig is enyhülnek ezek a dolgok.
2022. márc. 10. 11:58
8/9 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólóknak, legyen egy hobbyd, ami történetesen a boksz. Lebombázol 1-2 hangadót, aztán mindjárt kuss lesz.
2022. máj. 12. 06:09
9/9 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy.
Engem is bántottak. Most 22 vagyok, de még a mai napig sem tudtam teljesen talpra állni.
Habár a mai fejemmel nézve valamennyire meg is értem, miért történt ez velem. Nem voltam egy IQ bajnok, kb. 5 évvel voltam lemaradva a korosztályomhoz képest. Persze betegség miatt. Ha most visszatekerhetném az időt, simán belevágnék még egyszer az általánosba és középsuliba.
Az előző hozzászólók szerintem jókat írnak, sok sikert neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!