Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melyikünk reagálta túl a...

Melyikünk reagálta túl a dolgot, a Tanár vagy én?

Figyelt kérdés

11.-es középiskolás lány vagyok és általában kerülöm a bajt, most mégis fegyelmi tárgyalással fenyegetőznek...

Nagyon közeli a kapcsolatom a barátnőimmel, kisvárosban élünk, szóval a legtöbbjüket már óvodában megismertem. Gyakran ölelgetjük egymást, puszit adunk egymás arcára mikor találkozunk, vagy felköszöntjük stb. És igen, gyakran kézen fogva sétálunk a folyosón vagy az utcán.

Nem rég rám szólt az egyik tanár, hogy engedjem el a barátnőm kezét. Nem is arról van szó, hogy odaszólt, ahogy elment mellettünk, hanem fogta, félrehívott és elmagyarázta, hogy "ez sok embernek felkavaró lehet", "még fiatalok vagytok nem kéne ilyen nagy döntéseket hoznotok" és a kedvencem, mikor elmagyaráztuk, hogy csak barátok vagyunk: "azt fogáj hinni, hogy b*zik vagytok".

Akkor nagyon rosszul esett és megszeppenve bólogattam, miközben azonnal elengedtem a barátnőm kezét, egymás szemébe sem tudtunk nézni, nagyon szégyelltük magunkat. Hazaérve viszont felidegesítettem magam a dolgon. MI nem csináltunk semmi rosszat! Itt Ő az aki illetlenül viselkedett!

Másnap reggel ugyanúgy összeakasztottuk a barátnőmmel a kisujjunkat és megbeszéltük, hogy kedves Tanárnő felfordulhat, ha ez annyira zavarja. Zavarta. Mi már csak dacból sem engedtük el egymás kezét. Szét lettünk ültetve az óráján, de szünetben nem tehetett semmit, ekkor kaptuk az első szaktanárinkat. "Illetlenül viselkedtek és többszöri figyelmeztetésre sem hagyták ezt abba."

Mikor a második ilyen is bekerült a krétába, (egy nappal később) anya beszélni ment az igazgatóhoz, nem ért el vele sokat, az igazgató úr azt mondta, majd "belenéz". Nem tette, engem viszont elküldtek hozzá.

Ahogy behívott már bűnözőként kezelt, pedig azt sem tudta miért vagyok ott és én nyilván kiakadtam, nem voltam hajlandó együttműködni. Ekkor kezdett el fegyelmi tárgyalással fenyegetőzni, pedig még egy intőm sem volt.

Nem is ez volt az első ilyen alkalom. Többször ránk kiabált pl. A testnevelés tanárunk, hogy "ne b*ziskodjunk" mikor megöleltük egymást tesi órán, de a rajz tanárunk is sokszor megjegyezte, "ez nem leszbiparti". Ezek mind férfiak voltak és valahol betudtam annak, hogy fenyegetve érzik magukat. Az osztályban a lányoknál az ilyen közelség megszokott volt és én mertem feltételezni, hogy mindenhol az és ha más nem, legalább a női tanárok megértik.

Ez idegesített fel a legjobban. Hogy aki a legmesszebb vitte az ügyet az egy női tanár volt...

Melyikünk reagálta túl? Ő vagy én?

Ha tényleg arra kerülne a sor, megéri kirugatni magam ezért?

2022. dec. 14. 09:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
"Ribiskednek", jól van, gratulálok. Egyszer élnél egy hetet egy szabad országban, úgy elszédülnél, hogy azt sem tudnád, merre állsz arccal. Akinek nem fér bele a világképébe, hogy két kiscsaj fogja egymás kezét, és még csak meg sem kérdezi, miért teszik, az húzzon a fenébe az összes iskola közeléből, mert veszélyesebb, mint a pedofilok. Mondom ezt még mindig, mint gyakorló homofób.
2022. dec. 15. 14:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Nagy kamu, és tök nyilvánvaló is. Addig talán még hihető, míg az igazgató reakciója, meg a többi tanár állítólagos megjegyzései nem kerülnek szóba, de onnantól teljesen nyilvánvaló. Máskor jobb sztorit találj ki.
2022. dec. 16. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!