Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csajok ti mennyire tudtok,...

Csajok ti mennyire tudtok, tudtatok jól kötelet mászni?

Figyelt kérdés
Szerintetek akiknek jól ment mennyivel voltak fizikálisan erősebbek azokhoz a csajokhoz képest akiknek nem ment olyan jól?

2022. dec. 8. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Semmi köze ahhoz, hogy milyen nemű valaki

azon túlmenően, hogy sokan már ettől azt hiszik, hogy nekik valamiért ne menne, vagy nem úgy, vagy úgy állnának hozzá

egyébként technikán múlik, mint erőből (ha lábbal is mászik valaki)

általánosban a tanár is, meg mi is egymás közt segítettünk a többieknek hogy hogy fog menni, nem pedig kiröhögtük és nem pedig úgy kezeltük, hogy béna, nem pedig úgy, hogy nem is fog menni, aki meg ilyet mondott, segítettünk-rámutattunk neki, hogy fog menni

és 100+ kilós önértékelési problémás csaj is felment egy ideig, mire megtapsoltuk és együtt örültünk vele

meg volt pár türelmesebb emberke, akik megmagyarázták a "nekemúgysefogmenni" másik hasonló félének, hogy de...

én amúgy csávó vagyok és tériszonyom van/volt, amit egyébként csakazért is leküzdöttem többé-kevésbé így-úgy, ahogy akkor is, amikor kissulis koromban felmásztam a kvamagas-hosszúnak tűnő kötélre

pár év múlva meg úgy láb nélkül, hogy nem is éreztem tériszonyt

2022. dec. 9. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Ötös voltam belőle. Egyáltalán nem voltam erős, így szerintem is a technikán múlik a dolog. Akkoriban is figyeltem a többieket, és láttam, hogy aki nem azt a technikát alkalmazza amit én, az nem tud felmászni.
2022. dec. 9. 14:53
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Hát én meg a tériszonyom miatt a kötél felénél megszédültem és lezúgtam, utána egy hétig úgy ültem le meg álltam fel, mint egy öregasszony. De te istencsászár vagy.
2022. dec. 9. 14:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon megy, rajtam kívül csak 2 fiú tud felmászni az osztályból. Mondjuk konkrétan életem a sport, versenysportoló vagyok kiskorom óta, szóval ezek eléggé mennek.
2022. dec. 9. 15:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én anno nagyon szerettem kötelet mászni! Elképesztő gyorsan fel tudtam rá mászni, szerintem egy perc alatt fent voltam, a fiúkat is megelőztem. A tanár is csak nézte, hogy mentem fel a tetejére ilyen kevés idő alatt. Hozzátenném, közepes képességű voltam tesiből, összességében jó voltam, de nem mondanám magam annyira kiemelkedőnek. Alacsony és vékony voltam, volt rajtam némi izom, de ennyi. Szerintem is inkább a technika a lényeg, esetleg az erő, hogy fel tudd emelni és megtartani a saját testsúlyodat. Sokaknak azért nem ment, mert rosszul kulcsolták a lábukat, erőből próbálták, de ugye az meg nem ment. És erre valakinél az is rájött, hogy a rossz technika mellett meg sem tudta emelni magát.
2022. dec. 10. 12:21
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
Én végig felmásztam a tetejére még a falon is másztam...18/l
2022. dec. 11. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Fekvotamasz es a kotelmaszas sosem ment 😭😭
2023. jan. 4. 01:10
 18/18 1112 ***** válasza:

" lábbal kell felnyomni magad, nem kézzel felhúzni"

Oh, köszönöm. Ezt jó így olvasni 30 évesen. Soha senki nem említette; mégcsak nem is utalt rá. Csak volt korábban nekem is egy kötélmászós kérdésem; és rámentem a kulcsszóra.

Minden nap tanul valamit az ember.

2023. jan. 17. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!