Csajok ti mennyire tudtok, tudtatok jól kötelet mászni?
Semmi köze ahhoz, hogy milyen nemű valaki
azon túlmenően, hogy sokan már ettől azt hiszik, hogy nekik valamiért ne menne, vagy nem úgy, vagy úgy állnának hozzá
egyébként technikán múlik, mint erőből (ha lábbal is mászik valaki)
általánosban a tanár is, meg mi is egymás közt segítettünk a többieknek hogy hogy fog menni, nem pedig kiröhögtük és nem pedig úgy kezeltük, hogy béna, nem pedig úgy, hogy nem is fog menni, aki meg ilyet mondott, segítettünk-rámutattunk neki, hogy fog menni
és 100+ kilós önértékelési problémás csaj is felment egy ideig, mire megtapsoltuk és együtt örültünk vele
meg volt pár türelmesebb emberke, akik megmagyarázták a "nekemúgysefogmenni" másik hasonló félének, hogy de...
én amúgy csávó vagyok és tériszonyom van/volt, amit egyébként csakazért is leküzdöttem többé-kevésbé így-úgy, ahogy akkor is, amikor kissulis koromban felmásztam a kvamagas-hosszúnak tűnő kötélre
pár év múlva meg úgy láb nélkül, hogy nem is éreztem tériszonyt
" lábbal kell felnyomni magad, nem kézzel felhúzni"
Oh, köszönöm. Ezt jó így olvasni 30 évesen. Soha senki nem említette; mégcsak nem is utalt rá. Csak volt korábban nekem is egy kötélmászós kérdésem; és rámentem a kulcsszóra.
Minden nap tanul valamit az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!