Mennyire nehéz a mosogatói munka? Mennyire fárasztó? Nettó 2000€ Neked megérné?
Hétfő-Kedd pihenő nap. Szerdától - Vasárnapig 12:30-tól 15:00-ig munka aztán 3,5 óra pihi, majd 18:30-tól 00:30-ig munka,így összesen napi 8,5 órát kellene dolgozni nettó 2000€-ért.
Ingyen szállás+étkezés.
Nyelv sem szükséges.
Kisebb panzió.
Ja, plusz nyelvtanulási lehetőség (szeretem a németet, no)
1-es voltam
Hat gondolj bele itthon adnak egyaltalan szallast? Kajat? Es mennyi fizetest kapnal…
Ezzel a munkaval lesz havi 2000 euro sporolt penzed. Itthon semmi nem nagyon lenne
Ideig-óráig élhető...
De idővel számolnod kell azzal, hogy tönkre megy a derekad, hátad, ill. térded.
Ezt kell megfizetni, amikor egy mosogatót alkalmazol!
Nagyon is megéri. Ingyen szállás + kaja mellett annak a pénznek a nagyrésze megmarad.
Én elvállalnám a helyedben.
Én is így kezdtem Ausztriában. Ingyen szállás, kaja. A keresetem 99%-át félre tudtam tenni, azaz átszámítva 800-900.000 Forintot.
A munka nyilván szívás, nem derékkímélő és kell hozzá fizikum. Viszont ingyen tanulod a nyelvet is.
Néhány hónap múlva pedig továbbállhatsz, amikor már van annyi tartalékod, hogy ki tudsz venni egy albérletet.
Én azt mondom, hogy 100%-ban megéri. Akkor is, ha az elején szívás.
Albérletben lakunk kint, fenntartunk 2 autót és nem kevés tartalékunk van.
Szóval nem bántuk meg, én mindenkinek azt tanácsolom, hogy menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!