Mit tegyek, ha nem bírom az ülőmunkát, az álló meg fárasztó?
Figyelt kérdés
Menjek el fekvőrendőrnek?2022. jún. 8. 18:15
3/10 anonim válasza:
Menj el kivizsgálásra, hogy miért nem bírod ezeket.
4/10 anonim válasza:
Guggolást próbáltad már? Térdelés?
5/10 anonim válasza:
Home office, 2,5 éve döglök a kanapén.
6/10 anonim válasza:
Gyógytornász tud segíteni, valamint erről szóló könyv is van (ülő munkát végzők részére)
7/10 anonim válasza:
Kanapéról is lehet dolgozni.
Eddig HO ban voltam.
Mondta főnök menjek vissza az irodába de elutasítottam mondván ott nincs kanapé.
Szerzett nekem kettő kanapét és egy kávégépet úgyhogy már újra bejárok.
Kaptam még babzsákot, leesős ülő labdát, emelhető asztalt, térdelős széket, jógamatracot amin hason is lehet dolgozni és egy doboz csokit.
Igazából csak dicsekedni akartam nem a kérdésedre válaszolni.
8/10 anonim válasza:
Dolgozz két műszakban, kezdd az álló munkával. Mikor elfáradsz, jöhet az ülőmunka, ahol nem csak pihensz, de még pénzt is keresel.
9/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz nagyon profi
2022. jún. 9. 01:53
10/10 anonim válasza:
Go a Naphoz fűtőnek, vagy a MÀV-hoz vonatkerékpumpàlónak.
Amúgy én őr voltam, 24 óràztam, általában járkáltam, de volt hogy ültem, álltam, fetrengtem. Keress valami hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!