Egy irodai asszisztens allasra mennyir irjak berigenybe?
A jelentkezesben meg kell jelolni a berigenyt. Az allas feltetele minimum kozepiskolai vegzettseg.az allas hetfotol pentekig lenne 8 oras.
Nekem van egy erettsegim, es 2 eves emelt szintu okleveles okjm, teljesen masik szakiranyba.
Ennel a resznel megakadtam mert nem tudom hogy mennyit illene irni. Illetve a felsoroltak mellett emlitest erdemel az is hogy 25 ev alatti vagyok, nincs gyermekem, es meg palyakezdo vagyok.
Koszonom elore is a segitsegeket!
Nem is értem a válaszolókat, nevetséges módon válaszolnak, anélkül, hogy bármi tudások lenne a témában.
Kedves kérdező, nagyon fontos a lokáció. Borsod megyei kis falu, esetleg vidéki nagyváros vagy Budapest? Emellett ez egy kis cégecske, ahol a főnöknek kell besegíteni vagy egy nagyvállalat?
A borsod megyei kis faluban reális lehet a br. 230, ott nehezen tudnak kitermelni többet, a vidéki nagyvárosokban már lehet gondolkodni br 260-300 között, Budapesti szinten pedig br. 350 körül is teljesen okés. Egy mosogató többet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!