Marketing asszisztens - junior/kezdő marketinges fizetés - mennyi a reális nettó?
Sziasztok!
Még mondhatni friss diplomás vagyok marketingről, és elkezdtem dolgozni egy cégnél - főállásban még marketing területen ugye nem volt tapasztalatom, de diákként dolgoztam marketingesként (gyakornoki munka, 2 éves tapasztalat)
Egyik barátnőm aki még nem végzett az egyetemmel és szintén gyakornokoskodik más cégnél, teljesen ki volt fakadva hogy nekem kezdő marketingesként br.410 ezer a fizetésem - holott szerintem ez nem olyan rossz. Teljesen kivolt akadva hogy a gyakornoki tapasztalatom igenis számít, és minimum a 350 ezer nettó.
Kicsit pislogtam mert több interjún is voltam, és a kerek nettó 300-at sehol se nagyon akarták megadni.
Mi a reális? Esetleg ha van itt olyan aki hasonló munkakörben van és kezdő, leírná mennyit keres? Illetve milyen gyakran lehet szó fizetés emelésről? Fél évente, 1 évente- és akkor általában mennyivel emelkedik, mi lehet a reális elvárás? Nyilván cégfüggő de érdekelnének általános tapasztalatok.
24L
Mondjuk biztos te is rákerestél már és nem biztos, hogy sokat segít a komment, de én is kíváncsi lettem mennyit keresnek a marketingesek :D
Ha tippelnem kéne a 2 éves egyetem alatti tapasztalatoddal is ennek az bérsávnak (ami az oldalon van bruttóban) az alsó 1/3 részében kéne elhelezkedned.
Tehát nekem is soknak tűnik a nettó 300 az esetedben, de biztos van olyan cég, ami megadja ha elég jó vagy.
Látom nem olyan régi a kérdés, úgyhogy becsatlakoznék.
A közeljövőben tervezek váltani (pedagógus BA diplomám van, erős középfokú angol nyelvtudással és B2 nyelvvizsgával).
Az online marketing érdekel, de nem vagyok benne biztos, hogy 30+osan megérné belevágni, főleg úgy, hogy gyakornoki szintről indulnék. Megdolgoznék a diplomáért és a tudásért, tapasztalatért, csak afelől vannak kétségeim, hogy mennyire telített a piac és főleg, hogy 30+os nőként milyen esélyeim vannak ebben a szakmában?
Sziasztok!
Jól esett ezeket olvasni, én most végeztem év elején, több éves szakmai tapasztalattal szintén és 450 bruttót adnak. Tehát akkor ez egy jó kezdőnek számít a poziban. Elbizonytalanodtam, mert nekem is volt egy ilyen ismerős, aki tátotta a száját, hogy hát ő 550 bruttót kapott kezdőként.
Hozzá kell tenni, hogy mi ekég jó cafit is kapunk mellé, plusz teljes kb körű magánegészségügyi biztosítást, tehát azért ezeket is nézni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!