Tanár adhat szaktanárita város X pontján történt dohányzásért? kb 15 km választja el a sulit és a dohányzás helyszínét ahol is véletlenül futotta vele össze
Ő állítja adjhat és adott is.
Ayámék megeresztettek egy hívást a tankernek, egyből törlődött a szaktanári még aznap.
Most akkor adhat vagy nem adhat?
"honnan tudod hogy a kérdező lány?"
Sehonnan nem tudja és nem vagyok lány. sehol se írtam h az lennék.
16. vagyok
biztos nem vagyok benne, de vannak erre utaló jelek.
Már a kérdés leírásában 5 hiba van
Kissé nárcisztikus ez a hozzáállás, ami megint inkább a lányokra jellemző
Mindemellett egy srác kisebb eséllyel fog ezen fennakadni... a lányoknál van ezzel való kérkedés...
Még 1x: nem veszem 100%-ra, de valószínűsítem, hogy a kedves Kérdező egy kamasz lány, kb 15-16 lehet.
"Semmi olyan nincs a házirendben, ami az iskolán kívüli állapotra vonatkozna. Mellékeljem a teljes házirendet pdfben?"
. Elég a link.
", de valószínűsítem, hogy a kedves Kérdező egy kamasz lány, kb 15-16 lehet."
Akkor az a himbilimbi ami velem egyidős és a lábaim közt van, az micsoda?
Elméletben attól függene, hogy az általad iskolának nevezett intézmény önkéntesen választható "maszek klubként" működik-e, ahová te akartál bekerülni: mert ez esetben, ha az a flúgjuk (feltételük), hogy éjfélkor fejeden kell állni, akkor az, nem kötelező ott tagnak lenni. Más a helyzet, ha állami utasításra vezényeltek be tankötelesség címén a lakókörzeted szerint illetékes közületi intézménybe, mert azoknak nemhogy a magánéletedhez nincs köze, de még a tanidőbelihez se lenne, meg egyáltalán a milyen alapon van tankötelesség témán is el lehetne filozofálni...
Amúgy mind az erkölcsi 6aszogatás, mind a sehová se vezető sarki cigarettaszívás helyett valóban kéne adni nektek valami építő jellegű és építhető életcélt, mert ilyen pitiáner ügyletekben létezni - miközben mások szervezett bandában elteszik előletek a jövőtöket - nem a legemelkedettebb emberi dimenziók, és ez ti is érzitek.
"kéne adni nektek valami építő jellegű és építhető életcélt, "
Ha ez megtörténne akkor megbukna ez a kormány, és a 133 bátor ember a saját belein lógna a fákra fellógatva, maradjun ennyiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!