Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár adhat szaktanárita...

Tanár adhat szaktanárita város X pontján történt dohányzásért? kb 15 km választja el a sulit és a dohányzás helyszínét ahol is véletlenül futotta vele össze

Figyelt kérdés

Ő állítja adjhat és adott is.

Ayámék megeresztettek egy hívást a tankernek, egyből törlődött a szaktanári még aznap.

Most akkor adhat vagy nem adhat?

2022. nov. 21. 17:21
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

"honnan tudod hogy a kérdező lány?"

Sehonnan nem tudja és nem vagyok lány. sehol se írtam h az lennék.

2022. nov. 21. 18:07
 22/31 anonim ***** válasza:
23%

16. vagyok

biztos nem vagyok benne, de vannak erre utaló jelek.

Már a kérdés leírásában 5 hiba van

Kissé nárcisztikus ez a hozzáállás, ami megint inkább a lányokra jellemző

Mindemellett egy srác kisebb eséllyel fog ezen fennakadni... a lányoknál van ezzel való kérkedés...

Még 1x: nem veszem 100%-ra, de valószínűsítem, hogy a kedves Kérdező egy kamasz lány, kb 15-16 lehet.

2022. nov. 21. 18:10
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

"Semmi olyan nincs a házirendben, ami az iskolán kívüli állapotra vonatkozna. Mellékeljem a teljes házirendet pdfben?"

. Elég a link.

2022. nov. 21. 18:12
 24/31 A kérdező kommentje:

", de valószínűsítem, hogy a kedves Kérdező egy kamasz lány, kb 15-16 lehet."

Akkor az a himbilimbi ami velem egyidős és a lábaim közt van, az micsoda?

2022. nov. 21. 18:17
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez is Balázska, csak az iskolás alteregója. Hihetetlen, hogy még mindig ennyien beszopjátok a kamut, pedig ugyanabban az undorító stílusban nyomja, mint az alapítványi iskolásokat.
2022. nov. 21. 19:21
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Elméletben attól függene, hogy az általad iskolának nevezett intézmény önkéntesen választható "maszek klubként" működik-e, ahová te akartál bekerülni: mert ez esetben, ha az a flúgjuk (feltételük), hogy éjfélkor fejeden kell állni, akkor az, nem kötelező ott tagnak lenni. Más a helyzet, ha állami utasításra vezényeltek be tankötelesség címén a lakókörzeted szerint illetékes közületi intézménybe, mert azoknak nemhogy a magánéletedhez nincs köze, de még a tanidőbelihez se lenne, meg egyáltalán a milyen alapon van tankötelesség témán is el lehetne filozofálni...

Amúgy mind az erkölcsi 6aszogatás, mind a sehová se vezető sarki cigarettaszívás helyett valóban kéne adni nektek valami építő jellegű és építhető életcélt, mert ilyen pitiáner ügyletekben létezni - miközben mások szervezett bandában elteszik előletek a jövőtöket - nem a legemelkedettebb emberi dimenziók, és ez ti is érzitek.

2022. nov. 21. 19:24
 27/31 anonim válasza:
18%

"kéne adni nektek valami építő jellegű és építhető életcélt, "

Ha ez megtörténne akkor megbukna ez a kormány, és a 133 bátor ember a saját belein lógna a fákra fellógatva, maradjun ennyiben.

2022. nov. 21. 19:56
 28/31 anonim ***** válasza:
96%
35 évesen még tanköteles vagy?
2022. nov. 22. 07:24
 29/31 anonim ***** válasza:
Azért adott, mert azt hitte, hogy nem tudják a szüleid, így akart bemártani. Egyszer én is kaptam azért, mert alkoholt ittam (a Barba Negra-ban futottunk össze a tanárral, aki adta, ő sem volt már szomjas, na :D ), nekünk még papíralapú ellenőrzőnk volt, intőt kaptam, mert alkoholt fogyasztottam, édesanyám annyit írt vissza, "Tudok róla". Onnantól leszállt a témáról.
2022. nov. 23. 00:06
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki teszi fel ezeket a kérdéseket de szerintem már millióegy kérdése van mert olykor minden nap belefutok hasonló stílusú tanáros kérdésekbe ahol a kérdés kiírója az idegbeteg pancser jogász szerepét játssza.
2022. nov. 23. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!