Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár adhat szaktanárita...

Tanár adhat szaktanárita város X pontján történt dohányzásért? kb 15 km választja el a sulit és a dohányzás helyszínét ahol is véletlenül futotta vele össze

Figyelt kérdés

Ő állítja adjhat és adott is.

Ayámék megeresztettek egy hívást a tankernek, egyből törlődött a szaktanári még aznap.

Most akkor adhat vagy nem adhat?

2022. nov. 21. 17:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem adhat. Maximum akkor, ha lógsz és iskola időben lát.
2022. nov. 21. 17:24
 2/31 A kérdező kommentje:

"Nem adhat. "

Hát pedig adott. Mondjuk 1 nap múlva törölve is lett...

2022. nov. 21. 17:26
 3/31 anonim ***** válasza:
91%
Én annó egyszer igazgatóit kaptam azért amit hètvégén csináltam balhé 😀 ami szintén vicces de én le is szartam.
2022. nov. 21. 17:29
 4/31 anonim ***** válasza:
98%

Ha iskolaidőben történt, akkor igen. Azon kívül inkább vagy elhív téged beszélgetni a dologról és/vagy a szüleidet is értesítheti, mivel közoktatásban dolgozó, nevelő személy.

Szóval erkölcsi és némi jogi felelőssége is van abban, hogyha egy fitalakorú (18-) tanulója dohányzik. Elvileg elvárás lenne részéről az, hogy megkérdezi, hogy miért dohányzol és megpróbáljon lebeszélni róla, amennyire tud.

2022. nov. 21. 17:30
 5/31 anonim ***** válasza:
32%

Nincs benne a házirendben, hogy olyan magatartást kell tanúsítani a suliban és a sulin kívül is, ami méltó az iskolához? ha ez benne van, eleve van jogalap.

A sanctioknál meg benne van, hogy miért mit kaphatsz.

Elolvastad végig a házirendet?

2022. nov. 21. 17:35
 6/31 A kérdező kommentje:

"Ha iskolaidőben történt, akkor igen. "

de nem iskolaidőben történt, hacsak vasárnap du 15h-t nem tekintjük iskolaidőnek.

2022. nov. 21. 17:39
 7/31 anonim ***** válasza:
77%

És mit szóltak ahhoz anyádék, hogy dohányoztál?

Gondolom azt mondák: "Jól van fiam, csak így tovább! Az a szemét tanár még nevelni mert, amikor mi a nem-nevelés hívei vagyunk? Nosza, jelentsük fel a tankernél!"

Gratulálok, te is nagyszerű, építő tagja leszel társadalmunknak.

2022. nov. 21. 17:41
 8/31 A kérdező kommentje:

"Nincs benne a házirendben, hogy olyan magatartást kell tanúsítani a suliban és a sulin kívül is, ami méltó az iskolához?"

Semmi olyan nincs a házirendben, ami az iskolán kívüli állapotra vonatkozna. Mellékeljem a teljes házirendet pdfben?

Másik meg: ha szerinted megalapozott volt, vajon mi oka lehet hogy ment egy telefon a tankernek kb 10 órakor(és nem a sulinak és nem a tanárnak) és 12 órakor eltűnt a szaktanári? ha annyira megalapozott hát akkor?

2022. nov. 21. 17:42
 9/31 A kérdező kommentje:

"És mit szóltak ahhoz anyádék, hogy dohányoztál?"

Magasból leszarják . Mióta apám kifejtette hogy ő már 14 évesen és meg mondtam hogy na én meg 16 vagyok azóta ez nem téma. Dohányzom és csá. Otthon is.

2022. nov. 21. 17:43
 10/31 A kérdező kommentje:

"! Az a szemét tanár még nevelni mert,"

A tanár dolga addig tart, ami át nem léptem a suli küszöbét. Ha már kiléptem onnantól fogva ő nem tanár, csak egy ember az utcáról közünk egymáshoz semmi.

Meg aztán a saját kölkét nevelje, aki szintén fújja a füstöt, ha a fater nem látja. Ott tegyen rendet előbb.

2022. nov. 21. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!