Tanár adhat szaktanárita város X pontján történt dohányzásért? kb 15 km választja el a sulit és a dohányzás helyszínét ahol is véletlenül futotta vele össze
Ő állítja adjhat és adott is.
Ayámék megeresztettek egy hívást a tankernek, egyből törlődött a szaktanári még aznap.
Most akkor adhat vagy nem adhat?
Attól, mert eltűnt, nem jelenti azt, hogy nem volt jogos... ne legyél naiv!
Lehet persze, de nem egyértelmű...
Kedves Kérdező!
Nem igazán értem a szándékod a kérdéssel!
Te most akkor szentül meg vagy győződve, hogy nem volt jogos? Most te komolyan azt akarod bebizonyítani, hogy igenis milyen menő dolog cigizni, meg hogy 16 évesen mennyire nagylány vagy ettől?
Nem, sajnálom, de nem vagy nagylány ettől! Nem értem, miért hepciáskodsz, de abban biztos lehetsz, hogy habár kitörlődött ez az intő (elvileg), meg lesz ennek a böjtje, vissza fogod ezt kapni más formában... De nyilván a lényeg, hogy menő legyél... Térj észhez!!!
"Másik meg: ha szerinted megalapozott volt, vajon mi oka lehet hogy ment egy telefon a tankernek kb 10 órakor(és nem a sulinak és nem a tanárnak) és 12 órakor eltűnt a szaktanári? ha annyira megalapozott hát akkor?"
. Ennél sokkal nagyobb mocsokságot kibulizott már magának a tankerület igazgatója...
Egyébként milyen viszonyban vannak a szüleid, hogy egy sz*ros szaktanárival foglalkozzanak? Életemben nem találkoztam olyannal, hogy fegyelmi tárgyalások végkimenetelén kívül az ilyen érdekelje őket.
16
honnan tudod hogy a kérdező lány?
"mert egy olyan szerrel élsz, amit 18 év alattiaknak illegális árusítani."
ÍGY VAN!!! de mutass rá nekem arra a jogszabályra amely az ALKALMAZÁSÁT is bünteti 18 alatt....
erről ennyit.
megvenni nem vehetem meg (aztán mégisi megveszem....) de használni-ez még elvi szinten se tilos.
Na ezért tartunk ott ahol.
A tanár nevelni akar de anyuci/apuci telefonál, mert valaki bántotta az ő csepp kis fiacskáját, és még a tanárr hurcolják meg. Gusztustalan ez az egész rendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!