Miért csúfolnak az osztálytársaim a dohányzás miatt?
Figyelt kérdés
Nem értem, mit érdekli őket.. Én fogok tüdőrákot kapni, nem ők…2022. okt. 30. 08:04
3/24 anonim válasza:
Talán mert sajnálnak amiért ilyenre kültöd a pénzed, és ez is olyan mint a drog, drága és nem könnyű abbahagyni. Ráadásul majd lesz olyan, hogy ismerkednél valakivel, és ez miatt utasítanak el, mivel egy nemdohányzó számára te viszataszítóan büdös vagy.
4/24 anonim válasza:
"Nem értem, mit érdekli őket.. Én fogok tüdőrákot kapni, nem ők…"
Ennyi erővel prosti is lehetnél.
6/24 anonim válasza:
Amindenit, végre eljutottunk oda, hogy a tinik szerint is ciki a bagó? Van remény.
8/24 anonim válasza:
Mond neki, nem tudjátok mi a jó !
9/24 qkker1 válasza:
Mert több eszük van , mint neked!
10/24 anonim válasza:
Lehet büdösnek éreznek. Azt senki sem szereti. Illetve, ha sport vagy fokozottan kiemelt egészségvédő iskola, akkor lehet ezt szem elött tartva teszik.
Máskülönben lehet csak téged akarnak jó útra terelni, ilyen "erőszakos" módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!