Hányadikos voltál, amikor először kipróbáltad (vagy csak az osztálytársaid) a dohányzást?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 20:22
A kérdező szavazást indított:
elsős vagy másodikos
harmadikos vagy negyedikes
ötödikes
hatodikos
hetedikes
nyolcadikos
kilencedikes (régen: elsős középiskolás)
tizedikes (régen: másodikos középiskolás)
tizenegyedikes (régen: harmadikos középiskolás)
tizenkettedikes (régen: negyedikes középiskolás)
78 szavazat
1/26 anonim válasza:
Azt hiszem 11-12 évesek voltunk mikor összedobtunk egy cigire. Honnan szerezhettük be, nem tudom, remélem nem boltban adták ki :D nagyon rossz élmény volt azt tudom, nem is függtem rá, ma sem cigizek.
2/26 A kérdező kommentje:
"remélem nem boltban adták ki"
Csak néhány éve tilos ez. Régebben simán kiszolgáltak akármilyen kisgyereket is, ha leküldte a szülő dohányért vagy alkoholért...
2022. febr. 28. 20:27
3/26 anonim válasza:
Tudom, azért írom hogy remélem nem ott adták ki, bár esélyes
4/26 anonim válasza:
14 voltam, (9. osztály). Anyuéból loptam el kíváncsiságból, nálunk akkoriban a fél osztály dohányzott. de nagyon undorító volt. Egy szívás után el is dobtam. Egyébként sokszor vettem neki cigit még ennél fiatalabb koromban is, de akkor még nem próbáltam ki.
Alkoholt 15 évesen ittam először. Azóta, 21 év alatt is csak 2-3 alkalommal, nem szeretem azt sem. A leggyengébb csokilikőr vagy gyümölcsvodka is túl alkoholos ízű nekem.
5/26 anonim válasza:
Én sosem próbáltam ki, de láttam a városomban 4-5 éves cigány fiút cigizni!
6/26 anonim válasza:
5-ös vagyok. Ez kb 20-25 éve volt, hozzáteszem.
7/26 anonim válasza:
Még nem történt meg, remélem, így is marad.
16
8/26 A kérdező kommentje:
Én sem próbáltam ki egyébként, az osztálytársaim viszont már 5.-ben. Mostanában úgy veszem észre, későbbre tevődik. Vagy nem?
2022. febr. 28. 20:54
10/26 anonim válasza:
Ja az kimaradt hogy 29 éves vagyok és nem is tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!