Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csúfolnak az osztálytárs...

Miért csúfolnak az osztálytársaim a dohányzás miatt?

Figyelt kérdés
Nem értem, mit érdekli őket.. Én fogok tüdőrákot kapni, nem ők…

2022. okt. 30. 08:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Mert büdös, passzívan ők is beszívják. Káros, függőséget okoz.
2022. okt. 30. 09:02
 12/24 anonim ***** válasza:
92%

Az osztálytársaidnak van igaza.

Dohányozni felesleges, káros, sok pénzbe kerül és undorító.

2022. okt. 30. 09:27
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

Mert csak a gyá$zok cigiznek. Káros és büdös is, nem mellesleg drága is.

Ha már annyira szívni akarsz, vegyél szívószálat.

2022. okt. 30. 09:30
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Attól hogy te nem érzed milyen büdös az a szar, ők még igen. Szóval igazából őket is érinti a te bagózásod.
2022. okt. 30. 09:58
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
Neked meg senki nem szólt, hogy ha ma már nem menő a cigizés?
2022. okt. 30. 10:30
 16/24 anonim ***** válasza:
39%
Mert bunkó p*csök, akiknek nincs jobb dolguk, mint másokat csesztetni. Én is undorodok a dohányzástól, gyakorlatilag marokszám égeti el az ember a pénzt, és még az egészsége is rámegy. De ez nem jelenti azt, hogy bárkit is bántani fogok, aki dohányzik. Le lehez szavazni, de a bullyingra nincs kifogás, hogy "jaj igazuk van mennyire gáz már a cigi".
2022. okt. 30. 10:53
 17/24 anonim ***** válasza:
29%
16nál a pont, szánalmasak az osztálytársaid meg az itt válaszolók is... te dolgod, közük semmi, akkor pofa befog. nem tudom miért kell mindenkinek egészséges vegánkislány-hisztit levágni, én se dohányzom, egy csomó barátom meg igen, ha rágyújt, majd átülök a másik oldalára a padon. vagy nem gyújt rá, júniustól augusztusig, mert tudja hogy akkor nagyon durva és túlérzékeny allergiám van nagyjából mindenre is. nem lehet igaz hogy senki nem tud normális felnőtt módjára viselkedni újabban.
2022. okt. 30. 12:12
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
Mert ez már nem a kilencvenes évek. A dohányzás cink, az egészséges életmód és a sport pedig menő. Azért.
2022. okt. 30. 17:21
 19/24 anonim ***** válasza:
82%

Tényleg egyre inkább ciki cigizni, főleg fiatalon.

Azt meg már nem is értem, hogy egy gyereknek honnan van erre pénze. 2 ezer forint körül van egy doboz cigi.

2022. okt. 30. 19:18
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Köcsög haverok akik arra mennek ki, hogy a 14 éves gyereket rászoktassák, azok képesek megvenni nekik. De sajnos van olyan is, hogy a szülő szoktatja rá, ebben az esetben meg inkàbb nem írom le mit kellene azzal a szülővel tenni
2022. okt. 30. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!