SOS!?? Mit csináljak???
Sziasztok!
12-b-be járok. Az osztályom utálja az a-t (12-a). De szerintem ez fordítva is így van. (Engem az a-sok azért valamennyire szeretnek, mert vittem nekik évnyitóra csokit.)
Matekon szét vagyunk osztva 3 csoportra (a-sokkal együtt) és múlt héten az egyik legjobb barátnőm nem engedte be az a-sokat az osztályba. Én meg félrehúztam az ajtótól és beengedtem őket. Kaptam pár "a szemgolyóddal foglak megfolytani" nézést, de több nem történt. Meg pl. olyan is volt, hogy az a-sok arról beszélgettek, hogy én tök normális vagyok, meg ilyenek, erre az egyik barátnőm (ugyan az, aki kizárta az a-sokat) valami beszólást mondott az a-soknak, én meg visszaszóltam neki elég durván. + Kb. egy hónapja megcsaptam az egyik osztálytársam, amiért beszólt az a-soknak. (nem durván csaptam meg, de tuti megérezte) Szerintetek mit csináljak? Legyek normális az a-sokkal? És bocsi hogy összeszedetlen lett!
Ez tényleg max. 6.-ig lehet de hogy 18 évesen ezen a szinten legyetek, az nagyon durva.
Egyikőtök sem önszántából megy a másik terembe, és senkié sem a terem (az iskoláé, és az iskola hozza a szabályokat), és a szabályokhoz kell alkalmazkodni, azért nem a másikat hibáztatni.
A kollektív bűnősség A-sok, B-sek, ilyenek, olyanok elve és ítélkezés eleve rossz.
Szerintem ilyen esetekben megy a nyájösztön, van egy hangadó kötekedő, és aztán utána megy a többi birka, a kerítés túloldalán szintén.
Szerintem a birkáknak ideje megtanulni gondolkozni, mert sajna az életben is birkák lesznek.
Élvezd ki, amíg tart ez a korszak, mert 10-15 év múlva visszasírod ezeket az időket barátom.
Jó volt olvasni a kérdést. Eszembe jutottak a végzős éveim. Micsoda stresszes évnek tűnt, most pedig röhögnöm kell azon, hogy annó én is miken idegeskedtem.
Szard le az a-sokat is meg a b-seket is. 150 nap múlva már nem számít mindez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!