Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » SOS!?? Mit csináljak???

SOS!?? Mit csináljak???

Figyelt kérdés

Sziasztok!

12-b-be járok. Az osztályom utálja az a-t (12-a). De szerintem ez fordítva is így van. (Engem az a-sok azért valamennyire szeretnek, mert vittem nekik évnyitóra csokit.)

Matekon szét vagyunk osztva 3 csoportra (a-sokkal együtt) és múlt héten az egyik legjobb barátnőm nem engedte be az a-sokat az osztályba. Én meg félrehúztam az ajtótól és beengedtem őket. Kaptam pár "a szemgolyóddal foglak megfolytani" nézést, de több nem történt. Meg pl. olyan is volt, hogy az a-sok arról beszélgettek, hogy én tök normális vagyok, meg ilyenek, erre az egyik barátnőm (ugyan az, aki kizárta az a-sokat) valami beszólást mondott az a-soknak, én meg visszaszóltam neki elég durván. + Kb. egy hónapja megcsaptam az egyik osztálytársam, amiért beszólt az a-soknak. (nem durván csaptam meg, de tuti megérezte) Szerintetek mit csináljak? Legyek normális az a-sokkal? És bocsi hogy összeszedetlen lett!

2022. okt. 31. 20:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Ez annyira szánalmas, hogy nem találok szavakat. Mint két csimpánz csapat, ami a seggét túrja és dobálják amit találtak.

Egy kicsit mintha jobb lennél, de te sem tudsz elragaszkodni a kategorizálástól és a csimpánz mentalitástól, max ezeken a kereteken belül viselkedsz úgy mint egy áruló, különösebben értelmes motiváció nélkül.

2022. okt. 31. 21:21
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Jesszus, azt hittem általános 6 osztálybòl írsz, kb azon a szinten vagytok.... Ennyi idősen ezt nem érzed cikinek? Nagy IQ betyárok vagytok
2022. okt. 31. 21:33
 3/18 anonim ***** válasza:
9%
Legyen mindenki ember, aki még nem az. És ne egy állat, vagy egy gép. Ehhez persze önismeret mélyítése szükséges és önkritika. Ettől még senki se lesz tökéletes, de ember még lehet belőle. Az emberben van természetszerűleg állatiasság is, de azon lehet csiszolni, és nem érdemes megrekedni a pusztán állatias szinten.
2022. okt. 31. 22:43
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Ezt már egyszer kiírtad. Akkor is megkaptad, hogy legyél normális, ha nincs sérelmed valaki iránt,, akkor ne legyél köcsög vele. Most se tudunk többet tanácsolni ennél.
2022. okt. 31. 23:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szégyen.

Gyerekek vagytok.

2022. nov. 1. 09:54
 6/18 A kérdező kommentje:
Jah, sajnos minden nap össze vagyok zárva a gyökerekkel és már megszokom
2022. nov. 1. 13:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez rettenetesen gyerekes, és eléggé nyomasztó abba belegondolni, hogy végzősként úgy viselkedtek, mint az óvodások. Az infantilizmusnak egy elég magas szintjét mutatod.
2022. nov. 3. 18:22
 8/18 anonim ***** válasza:
60%
Az a legnagyobb baj, hogy krvára semmit nem értettem ebből és azt sem, hogy miért sír itt a szád, pedig csak 1 évvel vagyok idősebb nálatok. Xdd
2022. dec. 4. 04:09
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
12.ben ilyesmi folyik?😭😭
2022. dec. 18. 03:02
 10/18 NTBS ***** válasza:
18%
Maradj ilyen. És tényleg ennyi gondod van érettségi évében?
2022. dec. 18. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!