Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmennél így az osztálytalálko...

Elmennél így az osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
A volt gimnáziumi osztályom osztálytalálkozót szervez decemberre, mert akkor a többség otthon lesz. Mi is hazautazunk, gondoltam is hogy elmegyek. De az osztálytársak közül senkivel nem tartom a kapcsolatot, annyira nen is vagyok kíváncsi rájuk. A tanárokra inkább. Akit a legjobban szerettem, és akivel a legszívesebben találkoztam, az az osztályfőnök. Történelmet és földrajzot tanított, és emberileg is nagyon közel állt hozzám. Viszont pár hete facebookon azt írta, hogy élete legnagyobb csalódása vagyok és szégyelli hogy valaha is tanított. Nagyon rosszul esett és nyilván nagyon kínos lenne így a találkozó, amin ő mint osztályfőnök, természetesen ott lesz és főként vele szerettem volna találkozni (az eset előtt persze). Nem tudom így van-e értelme menni.
2022. okt. 27. 09:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
Az egyik jó tanács amit másoknak adhatok: soha, semmilyen körülmények között ne menjetek el osztálytalálkozóra! SOHA!
2022. okt. 27. 21:35
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont pár hete facebookon azt írta, hogy élete legnagyobb csalódása vagyok és szégyelli hogy valaha is tanított."

Na de mi hozta ezt ki belőle?? Volt ennek valami előjele, vagy csak úgy egyből megirta neked?

Én tuti hogy nem mennék el! :P

2022. okt. 27. 21:54
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
11: Jó jó, de miért?? Megesznek? :D
2022. okt. 27. 21:55
 14/28 anonim ***** válasza:
2%
#13. Nem, annál rosszabb. Nekem ráment a lelki békém, a mentális egészségem és az önbizalmam arra hogy elmentem. Depressziós lettem amiből azóta is alig tudtam kimászni.
2022. okt. 27. 22:00
 15/28 anonim ***** válasza:
84%

#14 Akkor inkább úgy mondd, hogy csak az menjen el akinek már van minimum 200 négyzetméteres saját családi háza, minimum 5 milliós kocsija, jól fizető állása és szép családja gyermekekkel.

Azért ezt 40 éves korra illik elérni.

2022. okt. 27. 22:03
 16/28 anonim ***** válasza:
40%
#15 Ki mondta hogy 40 éves vagyok? Addig még van jó pár évem. És nem, nem az volt a gond hogy nincs Ferrarim meg kastélyom.
2022. okt. 27. 22:11
 17/28 anonim ***** válasza:
88%
16: Akkor mi volt a gond, ha nem titok? :)
2022. okt. 27. 22:13
 18/28 anonim ***** válasza:
2%
De, titok. Még azt kell hogy beazonosítsanak. Annyit nyilván lehet sejteni hogy a lányokhoz köthető.
2022. okt. 27. 22:15
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
18: Jah, már kezdem sejteni, főleg ha lány is vagy. :P
2022. okt. 27. 22:19
 20/28 anonim ***** válasza:
18%
Férfi vagyok. -.-
2022. okt. 27. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!