Hallottatok olyanról, hogy egyetemi tanár visszaélt a helyzetével, kiekzdett a hallgatókkal? Vagy éppen fordítva?
Utolsó, van kedved elmesélni?
Többieket is kérdezem, akik azt írták, hallottak ilyenről.
Utolsó, te kollégákról hallottad? Senki nem mondott konkrétumot. Akár privátban is megírhatja, akinek van kedve.
14-es, ez nagyon gáz, sajnálom.
Köszönöm a válaszokat.
Én a közvetlen környezetemben még nem, csak távoli pletykákat, amik vagy úgy voltak, vagy nem.
Az, hogy sokan voltak már hallgatóval - ahogy az előző válaszoló is írja - még nem jelent feltétlen visszaélést a helyzettel. Kölcsönösség és a helyzet helyén kezelése esetében nincs ezzel gond szerintem, felnőtt emberekről van szó - hallgatóként ilyen eset nekem se lenne ellenemre, ha tényleg kívánjuk egymást. De biztos nehéz ezt helyén kezelni. A visszaélés szerintem is gáz, mindkét oldalról.
Én egy külföldi, elég rangos egyetemen dolgozom, de itt teljesen elképzelhetetlen lenne hogy professzorok diákokat dugjanak. A PhD-sek és mesterhallgatók dugása nyilván senkit nem érdekel, nem számít.
Egy prof elvett feleségül egy PhD hallgatót pár éve, az elég necces volt, de korban nem voltak annyira messze azért.
Én egy külföldi nyári egyetemen feküdtem le egy szűz ukrán PhD-s lánnyal, oktató/szervezőként, de azért ez is más. :D
17-esnek:
És te férfi vagy? Az azért meglep, hogy azt mondod, szinte csak te, nem gondoltam, hogy ilyen lenne az arány. Bár a PhD-sek még egy határeset, ők még maguk is hallgatók valamilyen szinten.
"Az, hogy sokan voltak már hallgatóval - ahogy az előző válaszoló is írja - még nem jelent feltétlen visszaélést a helyzettel."
Igen, ez igaz, nem is ilyen dolgokra voltam kíváncsi, mit amit valaki ír, hogy egy tanár elvette a volt hallgatóját. Az már más dolog szerintem. Viszont az érdekes kérdés, hogy mi van, ha a tanár azt hiszi, hogy a dolog kölcsönös, de a hallgató nem így gondolja. Meg nyilván más az, hogy valaki alig idősebb nálad, épp csak annyival, hogy ő már PhD-zik vagy ilyesmi, meg van a 60-as, családos professzor, aki kikezd valakivel.
(Mindenkit felpontoztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!