Hallottatok olyanról, hogy egyetemi tanár visszaélt a helyzetével, kiekzdett a hallgatókkal? Vagy éppen fordítva?
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 22:16
1/24 anonim válasza:
Én nem hallottam ilyesmiről, de őszintén szólva nem is látok benne különösebb problémát, elvégre az egyetemisták már felnőtt emberek, nem gyerekek.A másik oldalról meg elég sok olyan doktorandusz van például aki 30 sincs még. nyilván az más ha ehhez kötik hogy valaki átmegy-e vagy sem, az tényleg visszaélés, de amíg csak simán összejönnek vagy összejárnak dugni, abban semmi kivetnivalót nem látok, egészségükre.
2/24 anonim válasza:
Huhú, de még hányat! Olyan fősulira jártam, ahol tulnyomó részt lányok voltak, több féfi oktató is jött össze hallgatóval. volt, aki csak skalpot gyűjtött, más a feleséget talált.
3/24 A kérdező kommentje:
És szerinted ha konkrétan tanítja az illetőt, tényleg elvonatkoztatnak ettől, és nem befolyásolja a jegyet? De amúgy a kérdés nem arra irányult, hogy összejönnek, esetleg össze is házasodnak, és együtt élnek, amíg meg nem halnak. Hanem konkrétan kéretlen közeledésre, vagy visszaélésre (amikor kvázi ki van mondva, vagy legalábbis éreztetve van a dolog). Vagy épp fordítva, amikor egy hallgató csak ezért ajánlkozik fel.
2022. okt. 26. 22:26
4/24 A kérdező kommentje:
1-esnek ment a válasz.
2022. okt. 26. 22:26
5/24 anonim válasza:
Én sosem kavarok saját diákkal. Miután nem tanítom, oké, de nem akarok ebből konfliktust. Egyébként megesik ez-az, de azért ritkábbak az ilyen viszonyok. Van ahol szabályozva van, de általában amúgy jogilag szabad rablás, max kicsit cicceghetnek a hátad mögött.
6/24 A kérdező kommentje:
Kettes: aki skalpot gyűjtött, ő mit csinált? Mármint értem persze, hogy skalpot gyűjtött, de a közeledése idegesítette a hallgatókat?
2022. okt. 26. 22:29
7/24 anonim válasza:
Vezetes oktatot tudok ilyet.. a tesomnal probalkozott. Hat szarul jart. Amugy ha kolcsonos akkor nemgaz, de ha zsarolni probalja v ilyesmi az elegge.. de csak nincs olyan hulye aki hagyja
8/24 anonim válasza:
Nem értem miért kell azon pattogni, hogy jobb jegyet ad, ha dugja. Egyetemen úgyis pofára osztályoznak, akár dugsz a tanárral, akár nem.
9/24 A kérdező kommentje:
Hát azért ezzel baromira nem értek egyet, hogy egyetemen pofára osztályoznak.
Viszont térjünk vissza a kérdéshez, ami az, hogy hallott-e valaki ilyen kéretlen közeledésről.
2022. okt. 26. 22:49
10/24 anonim válasza:
Én több helyen is. Szerintem ez nem ritka Mo-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!