Doga írás közben évfolyamtársam aki a másik padsorban ült velem egy sorban miért nézett rám legalább ötször?
Én akkor csináltam ezt ha valaki valamivel irritált. Szerintem nálam ez mizofónia lesz, de a mai napig meg tudok hülyülni az irodában, ha valaki például a tollát kattogtatja, fütyül munka közben, a torkát köszörüli, szipog, kopog a földön a cipőjével vagy az ujjaival hallhatóan dobol.
Valahogy a suliban nekem reflexszerű volt hogy ránéztem, de aztán mégsem szóltam rá, tudtam, hogy ez autómatikus nála, ha rászólok, úgyis elkezdi megint, ha többször rászólok, akkor meg ő is hülyét kap és a tanár is rámszól, hogy mit nyüzsgök.
(Volt amúgy egy rángó lábú osztálytársam. Konkrétan beremegett tőle a pad és nem tudtam tőle írni, jegyzetelni. Rászóltam, kb 1 perc múlva remegett a pad megint, rászóltam újra, megint 1 perc múlva folytatta, néhány alkalom után meg elunta és idegese visszaszólt, hogy nem is emeg a pad meg ne szóljak rá. Meg hát ha órán vagy, a tanár is odafigyel, hogy mit sutyorogsz folyton. Innen tudom, hogy ezt egy egyszeri rászólással nem lehet orvosolni, valahogy így maradt meg az hogy irritált, odanéztem, de nem szóltam rá.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!