Mit lehet tenni, ha ebéd után van tesink és alig bírok mozogni?
#10.
Minden óra után van szünet, úgyhogy nem kell hisztizni. Az összes többi tanuló is megoldja. Ha egyedül a kérdező nem képes erre, akkor bizony nem a többséggel van a baj.
Képzeld csak, én is mindig betolom az ebédet 10 perc alatt és mégsincs semmi bajom. A kötekedő meg nem én vagyok itt.
"A tanár csak ordítani tud, meg órai munka egyeseket osztogatni"
Hát, ha valaki jegyet kap, annak oka van. Az egyesnek is.
Úgyhogy nem a tanárt kellene mindenért hibáztatni.
Részemről ennyi volt.
Szerencsére pár akadékoskodó tanuló miatt nem változtatják meg az órarendet sehol. Jól is néznénk ki, ha a farok csóválná a kutyát.
Nálunk volt egy 20 perces ebédszünet. Az tesi nélkül is elég kapkodós volt a sor miatt. Na az volt az, hogy 10 perc van enni, vagy annyi sem.
Megnézném, hogy 10 perc alatt milyen ebédet eszik, az aki azt írja, hogy lehetséges. Sorbaállás + öltözés tesi előtt + ebédlőből tesiöltözőbe + ne adj isten mosdó... Tudod hol jön ki 10 perc alatt. Azt meg ne is feltételezzük, ha esetleg egy időpontban lehet ebédelni, és csak abban az egy szünetben lehet bemenni.
Nálunk például minden szünet 15 perc volt az iskolában, ebből 6-7 perc a sorbanállás. Mégis mindenki tudott enni.
Az pedig valóban igaz, hogy az esetek többségében nem a tanárral van a baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!