Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem álszentség, hogy azt a...

Nem álszentség, hogy azt a diákot sajnálják aki cseszegette azt az osztálytársát, aki nyakon szúrta őt?

Figyelt kérdés

Mindenki kommentekben őt sajnálja, cikkek vannak arról, hogy hogy van, miközben az egyetlen áldozat az a gyerek, aki bár nyakon szúrta a másikat, de folyamatosan terrorizálva volt, és senki nem védte meg, ráadásul ezzel a húzásával az egész életét elrontotta.

Vagy csak én gondolkodom hülyén?

2022. okt. 14. 18:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem az egyik legnagyobb kiváltó ok az lehetett hogy a szülei nem törődtek a betegségével és elhagyagolták. Ha van egy olyan családja aki törődik vele meg miegymás akkor lehet kizárólag rájuk tekintettel nem öl meg senki. Én is csak azért nem ölök embert mert nem akarom a családomat kitenni a következményeknek.
2022. okt. 14. 23:52
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak te gondolod így.

Engem rendszeresen bántalmaztak verbálisan, volt mikor fizikailag is.

A kutyát nem érdekelte.

De amikor kiálltam magamért, és jól elvertem a másikat, akkor természetesen mindenki jól fel volt rajtam háborodva.

És igen, hirtelen felindulásból csináltam olyat is, ami miatt súlyosabban sérülhetett volna a másik, bár fegyver sosem volt nálam.

Lehet lepontozni.

22F

2022. okt. 15. 08:58
 23/23 anonim ***** válasza:
28%

Miért is “cseszegették”?

EZ az alapkérdés.

2022. nov. 12. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!