Milyen **ar élete lehet a töritanárnak ha a semmire ír be egy egyest? verték gyerekkorában, elhanyagolták és most a diákokon éli ki a frusztrációját?
Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 15:35
11/23 anonim válasza:
Na, egyre kevésbé csodálkozom, hogy egyest kaptál XD Szerintem lesz még folytatása XDDD
12/23 anonim válasza:
Na, ez is egy szokásos büfikéző halljakend... Aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ....
Egy normális szülőtől még két taslit is kapnál az egyesed mellé... :-D
13/23 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék mi rosszat írtam amiért törölve lettek a kommentjeim
2022. okt. 13. 19:20
14/23 anonim válasza:
Te mindent szó szerint értelmezel??
Akkor úgy írom, hogy jobbról-balról leszidnának, mert nem tanultál semmit. HOlott egyetlen feladatod az, hogy tanulj.
15/23 A kérdező kommentje:
De honnan tudja a tanár hogy nem tanultam semmit? egy hónapja nem írtunk dolgozatot, az is lehet hogy napi 10 órát tanultam otthon
2022. okt. 13. 19:26
17/23 A kérdező kommentje:
Mit? hogy nem volt dolgozat? azt leírtam, idézem:
"nem is volt dolgozat, csak beírt egy egyest mert olyan kedve volt"
2022. okt. 13. 19:30
18/23 anonim válasza:
Mikor a tanárunk a barátnőmre (osztálytárs) hajtott, én is kaptam 1-est azzal az indokkal: "Értékeljük az órát, Péter nem volt elég aktív, beírok neki egy 1-est." Én meg visszakérdeztem: "Mivan?! A többi 25 gyerek se!"
19/23 anonim válasza:
Nem te írtad, hogy üres lapot adtál be a dolgozathoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!