"Rád nézek és rögtön ez jutott eszembe" erre ti hogy reagáltatok volna? Többi lent.
Szó nélkül felálltam volna és kimentem volna.
Majd kint kezdtem volna el kiabálni,szitkozódni
Biztos igaza volt. És ne sírj ezen, hanem fogadd meg a tanácsát! Nem akart semmi rosszat neked ez tuti. Próbáld meg félretenni az önsajnáltatást, és fogadd be az indormációt, mert ő ismeri isten kinyilatkoztatásait és az is biztos, hogy nem véletlen mondta.. Ha ezen a válaszon felháborodsz, ami nem rossz, ez emberi tulajdonság, akkor ez az EGO miatt van...
Ezt azért mondom, hogy tudd hol keresd a problémát. Hidd el nekem , nem feltételezrm, hogx egoista vagy, viszont aki alázatos, és aki ismeri isten szavát és ÉRTI, annak lelke sima és töretlen. Próbáld meg ledobni a sok-sok hülyeséget, az előitéleteket, és ha ez nem sikerül, akkor próbálj meg tenni érte. : Szüntelenül törekedj és légy boldog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!