Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? 15/L

Mit tegyek? 15/L

Figyelt kérdés

Év vége előtt pár héttel a suliban, amikor elmentem a mosdóba, mindig láttam, az egyik tanárt, ahogy engem néz.

(csak szeptemberben fog minket tanítani, nemrég jött a suliba) Frusztrált ez a dolog, ezért az utolsó hetekben mindig az egyik barátnőmmel mentem a mosdóba, de amikor kijöttünk neki nem tűnt fel, de én láttam, hogy még mindig engem néz és amikor odaértünk hozzá, azt mondta a barátnőmnek, hogy valamelyik tanár az előbb őt kereste és, hogy menjen és keresse meg. A barátnőm szó nélkül tette amit mondott és otthagyott a tanárral. Éreztem ahogy a tanár "végigmért", mire azt mondja, hogy nincs-e kedvem segíteni neki a tanáriban, mert el kéne rendeznie pár dossziét, mire én azt mondtam neki, hogy nem, most dolgom van és amúgy is mindjárt kezdődik az óra. (elmentem) Az utolsó héten követett a mosdóba, de csak azt mondta, hogy fel kell tölteni-e a szappantartót meg stb. Ekkor picit megijedtem, mert nem értettem a dolgot, hogy pont most kell feltölteni-e? Inkább megpróbáltam kimenni a mosdóból, de megfogta a kezem és azt mondta, hogy nem baj, jövőre úgyis is találkozunk. Itt már teljesen megijedtem, mégis, hogy gondolta ezt? Nem tudom, hogy fogok most suliba menni szeptemberben, hiszek egész nyáron ez járt a fejemben. Tudnátok segíteni?

2013. aug. 21. 23:29
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%
Ha zaklat, akkor fel kell jelenteni...
2013. aug. 21. 23:31
 2/26 anonim válasza:
94%
majd én beszélek vele :D
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem kamu... ha nem, akkor meg jelents az igazgatónál, ha folytatja.
 4/26 anonim válasza:
96%
persze, tudunk segiteni. mond hova menjünk, aztán majd a tesókkal lerendezzük. csak egy név és egy cím kell,holnap este meg a hiradóba látod hogy holtan találták a pedofil tanárt.
2013. aug. 21. 23:32
 5/26 anonim válasza:
100%
Szòlj a szüleidnek...
2013. aug. 21. 23:32
 6/26 anonim válasza:
88%
Bement a női vécébe feltölteni a szappantartót? Tanár nem tölt fel szappantartót, főleg nem a női vécében. És te senkinek nem szóltál erről? Ez olyan fake, mint annak a rendje. Ha mégis igaz, szólni kéne valakinek, nem?
2013. aug. 21. 23:34
 7/26 anonim ***** válasza:
92%
Szírén +1
2013. aug. 21. 23:35
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Igazán kérhetsz segítséget más felnőttektől, akik éppenséggel nem azt nézik, hogy mit csinálsz a mosdóban.

Ez nem vicc...

2013. aug. 21. 23:36
 9/26 anonim ***** válasza:
90%

azt mondta, hogy fel kell tölteni-e a szappantartót meg stb

én vidéki iskolába járok,de ez még nálunk is a takarítónő dolga.....

2013. aug. 21. 23:36
 10/26 anonim válasza:
90%
Hol laksz, elmenjek megnézni a csávót? :D
2013. aug. 21. 23:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!