Mi segít a frusztráció eltüntetésében a magasság miatt?
Fiatal felnőtt srác vagyok, de évek óta zavar a dolog.
Például régen mikor meglátott egy régi ismerős/rokon akkor mondta hogy "jajj de rég láttalak, szép nagy lettél" vagy " jajj mekkorát nőttél", akkor mindig csak zavart mert azért mondja mert nem látott évek óta és nem azért mert magas lennék...
Aztán ismerkedésnél is, nekem a magas lányok jönnek be, de viszont én alacsony vagyok... Ez mindenféleképp rossz, gondolom nem kell részleteznem. Meg mikor meglátok egy sokkal fiatalabb szinte gyerek ismerőst és magasabb nálam...
Direkt nem írtam magasságot mert akkor jön majd hogy "én ekkora vagyok és megélek", testképzavaros vagyok meg hasonló dolgok... De azért hogy legyen valami viszonyítási pont, közel nem vagyok 180 centi, ami a mostani fiataloknál az átlag.
És nem magammal akarok itt beszélgetni csak kiegészítem 😄
Ha a szüleimet nézzük akkor magasabbnak kellet volna legyek. (180+)
Hát, valahogy el kellene fogadnod a testi adottságaidat. Nem vagy magas, de lehetsz szellemes, rendes, tehetséges valamiben, stb. Ezeket építsd!
Van egy barátom, aki kifejezetten alacsony, és olyan ügyes, fürge, technikás kosárban, hogy csak na. 10-ből kilencszer elmegy mellettem, pedig én másfél fejjel magasabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!