Mi lehet az oka, hogy az emberek egyre frusztráltabbak?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy depisek és mogorvák az emberek. Vajon a félelem keltő hírek is hozzájárulnak ehhez?2021. dec. 17. 16:39
A kérdező szavazást indított:
Hozzájárulnak!
Nem járulnak hozzá!
A magyarok, alapból frusztráltak!
37 szavazat
1/15 anonim válasza:
Nem csak a félelemkeltés, de az egyre rohanóbb életmód sem tesz jót az emberi kapcsolatoknak. Ha fiatalabb vagy, akkor néz csak utána hogy ezelőtt 30-40 évvel mennyivel összetartóbbak voltak az emberek, mint manapság.
2/15 anonim válasza:
Csak a "rohanó világ" stressz,kevés,szabadidő,karrier,pénz,magány.stb
3/15 anonim válasza:
Magyarországon egy szó az oka: Fidesz.
4/15 anonim válasza:
3. Jelenleg egyik párt sem lenne jobb.
5/15 anonim válasza:
De igen. A Fideszen és a Mi Hazánkon kívül bármelyik jobb lenne.
6/15 anonim válasza:
Kösz, de én egy liberális Magyarországot sem szeretnék. Akkor inkább a radikális Mi hazánk
7/15 anonim válasza:
Nem vettem észre mert hikikomoriként élek.
8/15 anonim válasza:
7. Ennek a hikikomorinak utána kellett nézzek hogy micsoda. Lehet hogy csak én látom de, korunk másik "népbetegsége hogy egyre több idegen szót használunk.
9/15 anonim válasza:
7, a szóért én sem rajongok mert utálom a japán dolgokat, de hívhatom magam modernkori remetének is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!