A szalagavatón KÖTELEZŐ részt venni?
Figyelt kérdés
Mert nekem jövő hónapban lesz, és nem akarok elmenni. Egyszerűen nem jön be ez az egész. Azt mondta ofőm hogy de kötelező. De hol írja a törvény, hogy az? Mi van ha megmondom hogy nem akarok menni, és nem is fogok? Ha nem akarok menni, akkor mit tudnak csinálni?2022. okt. 6. 18:21
11/13 anonim válasza:
Ok, szó nem volt arról h te most nem tácolsz, honnan kellett volna tudnom
12/13 anonim válasza:
Enyhén off topic de örülök hogy nem csak szerintem f*szság ez a tánc. Vannak iskolák ahol nem is hozhatsz külsőst, tehát ha még van is párod, akkor sem táncolhatsz vele. Szóval van az az 1, max 2 szerencsés ember akinek az iskolába jár a barátja/barátnője, a többiek meg viseljék el, hogy az osztálytársaik (akikkel vagy jóban vannak, vagy életükben nem beszéltek, vagy utálják egymást) fogdossák őket hetekig, és vágjanak jó képez hozzá. Hát kösz, nem...
13/13 anonim válasza:
12: tudnád milyen nehéz egy külsőst behozni, úgy hogy minden órán ott legyen, ezert nem szoktak engedni, mellesleg én pl nem is akartam a barátommal táncolni anno. Nálunk au egesz osztalyomnak volt barátja és senki nem hozott külsőst.
De persze mindenkinek más a véleménye, ez teljesen normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!