Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szalagavató tánctanítására...

Szalagavató tánctanítására 7000 Ft/fő sok? Már most kezdik szervezni, valakinek az ismerőse, még a 20. életévét is alighogy betöltötte a tánctanár. Nem is tetszik a stílusa nekem. Kötelezhetnek, hogy részt vegyek rajta?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont az a lényeg, hogy valakinek az ismerőse, le lehet húzni az osztályt!

Nem kötelezhetnek, nálunk több lány volt mint fiú és az ofőm hisztizett, hogy miért nem tudok táncolni. Megmondtam neki, hogy engem teljesen hidegen hagy egy szalagavató, egy ballagás, lehet hogy nem is jövök + van jobb dolgom délutánonként is. Egyszóval nem kötelező

2015. jún. 3. 20:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Nálatok mennyiért tanította be a tanár?

Szerintem ez nagyon sok! Főleg, hogy egy tapasztalan valakiről beszélünk.

2015. jún. 3. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Asszem 10k/fő, de én nem a pénz miatt nem táncoltam, hanem felesleges felhajtásnak tartom.
2015. jún. 3. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány fős az osztály?

Minket egy nagyon jó tanár tanította az osztálytáncot (30fő), utolsó pillanatban sikerült megszereznünk őt, mert az egyik tanárunknak jó barátja. Ő fejenként 4 ezer forintot kért el, úgy, hogy papírja van arról, hogy tánctanár! 3000 forint volt a keringő tanár külön, és mi az évfolyam lányai még táncoltunk valamit, amit egy harmadik tanár tanított be, ő öregdiák az iskolánkban, hivatásos táncos és tanít is évek óta, 3000 forint volt szintén.

7000 forintot én nagyon soknak tartok.

2015. jún. 3. 21:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a 7000 forintban a keringő és az osztály tánc is benne van.

Ami elég röhejes volt, hogy megkérdezte, hogy angol vagy bécsi keringőt szeretnénk, akkor visszakérdeztünk, hogy mi a különbség a kettő között.

Erre kínosan csak mosolygott, látszott, hogy fogalma sincs róla.

Köszönöm a válaszokat, még szívesen veszek hozzászólásokat!

2015. jún. 3. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelezhetnek. Már nem emlékszem, hogy nekünk mennyit kellett fizetnünk, de legalább elismert tanárunk volt. Óva intelek az ilyen "van ismerősöm, aki olcsón megcsinálja"-ügyektől az utolsó évben, sosem lesz jó végük.
2015. jún. 3. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Még annyi kérdésem lenne, hogy ha úgy döntök, hogy nem veszek részt rajta, és az órákon akarnak felkészíteni minket (pl. tesi óra).

Mit mondhatok, ha arra hivatkozik, hogy ezzel az órán való részvételt tagadom meg?

2015. jún. 3. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ülj ott az órán, vagy konzultálj az órát tartó tanárral, hogy ha ez a tánctanár reakciója, akkor a tanárod mennyire ért vele egyet, és kell-e esetleg valamilyen módon részt venned máshogy. Neked nem kötelességed részt venni a táncban, ha nem akarsz, a szalagavató sem kötelező alapvetően.

2 táncra egyébként korrekt a 7 ezer, viszont ha fogalma sincs róla a tanárnak, és nem bíztok benne, érdemes lenne mást keresni, most még bőven van időtök.

2015. jún. 4. 08:18
 9/9 A kérdező kommentje:
A tanár személyébe én nem szólhatok bele. Nekem nincs szavam ebben.
2015. jún. 4. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!