Hogyan nevezzem el a pokrócomat és a székpárnámat?
Nem lehet, hogy csak húzni akarnak ezzel?
Aztán utána azon röhögnének, hogy te nevet adtál ezeknek!
Azért megfontolnám a helyedben azt, amit 1es írt.
Dee... nem mintha mi nem neveznénk el tárgyakat ithton... 28 éves házaspár vagyunk..:D A légtiszítónkat Vincentnek hívjuk, hogy amikor felpörgés után visszafogja magát, mert normalizálódott a pormennyiség, megkérdezhessük, hogy "Örülünk, Vincent?"
Az ágdarálónkat meg Egonnak hívjuk.
A régebbi karácsonyfának használt fenyőfánkat Kálmánnak, a jelenlegit Klotildnak hívjuk.
Egy szabályunk van: semmiképp ne legyen hétköznapi név. Hümér, Töhötöm, Vazul, ilyesmi. Amit embernek nem adnál:D
Vannak tipusos nevek, pl Earl. Earl egy tipikusan nagydarab, mogorva, vagy mormota-jellegű dolog. Mint pl egy bazinagy traktor.
Hümér egy inkább kicsi, gyámoltalan jószág esetleg valami cukiságtartalommal. Pl egy plüssmaci.
Ólőpárna és pokróc. hm...
Én a pokrócnak egy ellenkező nemű, kedves nevet adnék. Én férfi vagyok, szóval női nevet adnék neki. Pl Szilvia. És akkor magadra húzod Szilviát, összebújtok. Nem szexuális jelleggel, csak amolyan ölelős jelleggel.
A székpárnának valami hivatalosat adnék, inkább férfinevet, vagy inkább angol családnevet "Mr." előtaggal, és magáznám. Ugye a klasszikus "Mr Anderson" mintájára, de semmiképp sem azt, merhtát az a Mátrixé, azt ne lopjuk. Mondjuk Mr. Wellington. Vagy Sir Gamblin. Esetleg franciásan Monsieur Pourqoui ("Mösziő Purkoá", szó szerint "Miért úr":D)
és természetesen egy így elnevezett ülőpárnára nem leülsz vag ylehuppansz, hanem helyet foglalsz! Alázatosan, előzékenyen. Esetleg engedélykérés után (nem kell megvárni amíg a párna válaszol, más válaszát meg nem fogadod el)
A világ önmagában nem mókás. Nekünk kell azzá tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!