Hogy írjak egy Tanárnőnek?
Szóban már jeleztem neki h küldjön el nekem egy jegyzetet és mondta hogy írjak neki e-mailben
Kérdésem, hogy hogy írjak azt nem szeretném írni hogy "emlékeztetőül írok..." nekem az olyan nyers,
vagy hogy" Eltetszik nekem küldeni?" -> de már megbeszéltük hogy küldi csak írjak e-mailt... nem tudom hogy írjak ami nem bunkó :/
vagy szóbeli beszélgetésünkre hivatkozva legyen kedves küldeni a jegyzetet ? az meg már olyan sok ... nem ?
Tudom ennyi bajom legyen az életben de nem tudom hogy kezdjem.
Kedves Tanárnő,
Kérem, legyen szíves erre az email címre elküldeni a jegyzetet, amiről beszéltünk.
Köszönettel, XY
T.Tanárnő!
Megbeszélésünkre hivatkozva kérem Tanárnőt, hogy a......jegyzetet sziveskedjen részemre elküldeni.
Köszönettel
xy
arra gondoltam még hogy úgy írom hogy legyen szíves elküldeni a jegyzetet!
de a "! " az megint csak olyan "mogorva " nekem
írjam úgy hogy legyen szíves elküldeni a jegyzetet"." ?
Köszönöm szépen a segítséget
Most kezdtem a sulit nem akarok dedósan sem írni de bunkón sem
Tisztelt Tanárnő!
Kérem, hogy az általam szóban említett jegyzetet e-mail útján szíveskedjen részemre eljuttatni.
Köszönettel: XY (évfolyam, szak, vagy kar)
2es jól megfogalmazta, nem kell ennél több és nem kell agoyncifrázni.
3as meg 6osé végtelenül modoroskodó, majd ha egy hivatalból küldesz levelet egy hivatalos személynek, akkor majd jó lesz, de itt nincs ilyesmire szükség.
Egyébként tipic jelenség, hogy a diák eg yóráig fogalmazza a 2 soros levelét, a tanár meg 4 másodperc alatt visszkaüld egy "ok" ot és annyi:D
igen, ebben már volt részem 1 óráig írtam KOMMUNIKÁCIÓ tanárnak e-mailt, hogy szép legyen, jó legyen
Válaszba: semmi megszólítás
" Ok, köszönöm"
XDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!