Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennétek tanárnak csak azért,...

Mennétek tanárnak csak azért, hogy megszivassátok úgy a gyerekeket, ahogy titeket szivattak a tanáraitok?

Figyelt kérdés

2022. szept. 26. 21:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19%
Mi másért mennék tanárnak?
2022. szept. 27. 08:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Még az is nagyobb motiváló erő, hogy a valaha volt szr tanáraimnak a képébe mondjam, hogy én faszább vagyok, mint ő. Még ha nem is ez motivál legjobban. De az, hogy olyanokat szívassak, akik nem tehetnek az én "nyomoromról"... Na azt már nem.
2022. szept. 27. 13:20
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, általánosban nekem is volt olyan osztálytársam, aki azt a szöveget nyomta, hogy ha egyszer esetleg tanár lesz, és a magyartanárnőnk unokája a kezei közé kerül, szanaszét fogja szívatni. Nem lett belőle tanár, és ez nyilván inkább csak ilyen szólás volt a részéről. De lehet esetleg tudni arról, hogy megtörtént volna valaha ilyesmi eset?
2022. szept. 27. 16:34
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
Milyen beteg logika ez már?!
2022. okt. 2. 02:24
 25/26 anonim ***** válasza:
64%
24: Sajnos az a logika, ami a szocializmusban bele lett nevelve a magyarok jelentős részébe: "Ha nekem szívnom kellett, amikor a helyedben voltam, akkor most te is szívjál." Dolgoztam én olyan munkahelyen (gyárban szalagmunka), ahol ezt kvázi kerekperec bevallották nekem, hogy azért szívatnak. És jelentős részben a sorkatonaság is erről szólt.
2022. okt. 2. 08:41
 26/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem mert a káröröm mellett éhen is halnék a fizumból.
2022. okt. 9. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!