Mennétek tanárnak csak azért, hogy megszivassátok úgy a gyerekeket, ahogy titeket szivattak a tanáraitok?
Emberek, nem akarom ezt csinálni nyugi😅
Egy ismerősöm gyereke mondta ezt mert valami igazságtalan történt vele az iskolában gondolom, szóval nem "komoly" a helyzet, de kicsit jobban elgondolkoztam ezen, hogy lehet van aki komolyan egyfajta bosszút áll és pont ezért tettem fel a kérdést.
Én egyetértek 9essel.
Emlékszem, az általános iskolai osztálytalálkozót nagy ügyesen pont a szóbeli érettségi előestéjére, vasárnapra tették. Mondjuk eleve fura, hisz az 4. éves, pedig 5. éveset szoktak, de mindegy.
És ott volt egy srác aki szó szerint ezt írta, hogy "a köcsög matek szar lett, szóval nem tudok menni". Namost.. ez azt jelenti, hogy ugye 20% alatt lett az írásbleije mert ugye csak akkor kell szóbelizni közép-matekból, hogy mentsd, ha még mentheted (legalábbis akkoriban még így volt).
"Köcsög matek":D Mintha a matematika rosszindulatú lenne vele szemben:D
Najó, csak így eszembe jutott, deee ja, alapvetően szerintem is az érezte szivatásnak az egészet, aki szarul teljesített. Hisz olyankor a tanár külön figylemet szentel neki, több lehetőséget ad az ilyennek a javításra, ami persze csak azt a benyomást kelti a delikvensben, hogy direkt mindig egyeseket ad:D Pedig ha tanulna, lehetne az hármas is...
Nem. Nem azok a gyerekek tehetnek róla, hogy pár fasz rajtam élte ki a komplexusait anno.
Én max azért mennék tanárnak, hogy gondolkodásra tanítsam őket. Tulajdonképpen egy intelligens kis minihadsereget termelnék ki, aki tisztában van azzal, hogy mi jár neki alanyi jogon és számon is kéri a kollégákon meg igazából bárkin. Valakinek meg kell kezdenie a birkátlanítást
Az vagyok és NEM szivatok gyerekeket. Kivéve , ha nagy a baj vagy ha pofazik ok nélkul. Van, aki szivat ok nélkul jegyekkel leggyakrabban. Sokat gondolkodom én is azon mi értelme ennek.
Mindig azt mondom tanitani is tudni kell, nemcsak tanultnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!