Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lenne mondanivalótok a 25...

Lenne mondanivalótok a 25 éves gimis osztálytalálkozón még bárkinek?

Figyelt kérdés

Meghívtak és kapásból igent mondtam hogy megyek, mert én ilyen kis udvarias vagyok.

De aztán belegondoltam.

AZ embereket akikkel együtt jártam, 25 éve nem láttam. (1-2-t leszámítva)

Akkor láttam őket utoljára mikor az érettségi átadó volt.

És arra is rájöttem, hogy semmi mondanivalóm nincs számukra és az se nagyon érdekel amit ők mondanának.

nettó egy olyan sincs ott aki mára ne lenne vadidegen.

Menjek?

2022. szept. 21. 10:04
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
10%
29 azért zavar, mert ígyis tele lett egy csomó emberrel a fórum, és 10-szer annyi van, mint pár éve, ami a tartalmak, idióta kérdések minőségén is meglátszik. Ezért ha odaszabadul mindenki a gyakoriról, és azt kell nézegetni, hogy minden második poszt olyan kérdés, aminek itt kéne lennie, akkor az elég fos. Ennyi
2022. szept. 21. 19:26
 32/39 anonim ***** válasza:
94%
Én kértem, hogy oszd meg velem a weboldalt, attól még nem fog minden hülye odamenni, szerinted hányan olvassák ezt a kérdést? Ha meg itt csak hülye kérdések vannak, mit csinálsz itt? Van valaki más, aki leírná a weboldalcímet, vagy tud jobb fórumot?
2022. szept. 21. 19:46
 33/39 anonim ***** válasza:
69%
Mondanivalóm? Nekem már a 10 éves után se lenne (az következik majd, ha lesz egyáltalán. Inkább csak elmennék, odasz*rnék az aktuális helyszín közepére, majd megmondanám hogy ezt kapjátok tőlem, megehetitek, és hazamennék. Lehet bunkónak tartani, de higgyétek el, van olyan ami után ennyit érdemelne néhány ember.
2022. szept. 23. 23:38
 34/39 anonim ***** válasza:
84%

Nem kotelezo elmenni. Nem fognak kibeszelni ha nem mesz el. Vannak akiknek pont az adott idopont nem jo es azert nem mennek, valaki nem is valaszol a megkeresesre vagy valami kifogast keres.

Nalunk 1 osztalytalalkozo volt eddig, fel osztaly volt ott es igazabol csak dicsekedni jott mindenki. Mindenki azzal dicsekedett amivel epp tudott, munakajaval, tanulmanyaival, parkapcsolataval.

2022. szept. 25. 02:03
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsiságból elmennék, nem mintha sokmindenki érdekelne, de 2-3 eber érdekel, akivel nem tartom a kapcsolatot semmilyen szinten, pl az egyik fiú, ai tetszett akkor nagyon.
2022. szept. 25. 02:19
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám utólag hogy senkit nem bírtam az osztályomból és inkább megjátszottam magam barátságokat színlelve, hogy ne legyek kiközösítve és piszkálva mint ahogy azt tették pár emberrel.:D
2022. szept. 25. 10:56
 37/39 anonim ***** válasza:
79%
36: és ezek után mire számítanál?
2022. szept. 25. 11:05
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

"Max azt törlik, aki sokat trollkodik, de azt jogosan törlik."

Nem igaz, 1 trollkérdés után már törölnek, az hol sok? Mások napi tucatnyit nyitnak és maradhatnak.

2022. okt. 11. 18:58
 39/39 anonim ***** válasza:
74%

A másik fórum a Reddit r/hungary subja.

mindenkit várunk szeretettel :D

2022. nov. 1. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!