Lenne mondanivalótok a 25 éves gimis osztálytalálkozón még bárkinek?
Figyelt kérdés
Meghívtak és kapásból igent mondtam hogy megyek, mert én ilyen kis udvarias vagyok.
De aztán belegondoltam.
AZ embereket akikkel együtt jártam, 25 éve nem láttam. (1-2-t leszámítva)
Akkor láttam őket utoljára mikor az érettségi átadó volt.
És arra is rájöttem, hogy semmi mondanivalóm nincs számukra és az se nagyon érdekel amit ők mondanának.
nettó egy olyan sincs ott aki mára ne lenne vadidegen.
Menjek?
2022. szept. 21. 10:04
12/39 anonim válasza:
Azóta nem keresett meg senki az osztályból, hogy mi van velem. Engem miért érdekeljen, hogy velük mi van?
13/39 anonim válasza:
Miért van lepontozva 1.,5., 6., és 7.?
14/39 anonim válasza:
13 jó kérdés, ezeket én is akarom tudni mindig, de sose írják meg.
7 voltam
15/39 anonim válasza:
Azzal a 2 emberrel, akivel tényleg jóban voltam az osztályból a mai napig barátok vagyunk. A többiekre egyáltalán nem vagyok kíváncsi, ezért nem mentem egy eddigi osztálytalálkozóra sem és a jövőben sem fogom ezzel tölteni az időm.
16/39 anonim válasza:
Anyukámnak pár éve volt, írtak sokan, hogy mennek, de összesen 6-an mentek csak el. De egy jót beszélgettek, mulattak. Ne számíts sok emberre, ha elmész.
17/39 anonim válasza:
Tudom, off (offos kérdés) itt, de akkor is leírom, hogy azért számomra elképesztő és megdöbbentő, hogy egy ilyen megosztó (szubjektív - attól függően, hogy kinek milyen osztálya volt, kinek milyen volt az osztályközösségi élménye) kérdésben is mennyien és milyen gyorsan le tudják pontozni a másikat. Holott az élményeink garantáltan annyi félék-fajták, ahányan csak itt a legkülönbözőbb közösségekből e online fórum keretei között jelen vagyunk.
18/39 anonim válasza:
14: na ezért NEM lehet komolyan venni itt a pontozást (meg hogy a válaszadó ennyi meg annyi %-ban hasznos válaszokat ad, mert mindenki mindent a saját kénye-kedve szerint, az aktuális, pillanatnyi hangulata szerint, kontroll nélkül, össze-vissza pontoz...)
19/39 anonim válasza:
17 Én is elképedek, amikor szubjektív válaszokat pontoznak le. Nem értem mi értelme van, nem lehet mindenkinek ugyanaz az élménye. Fel is pontoztam gyorsan mindenkit :D (15ös)
20/39 anonim válasza:
18 igen tudom, engem nem is érdekel. Max csinálok egy új reget, ha netán nem tudnék már kérdéseket kiírni. Úgyis haldoklik az oldal, szóval bármit lehet már csinálni, véglegesen sose lesz az embet bannolva mert örülnek ha még valaki felnéz. Sajnos az itteniek nagyrésze átment egy másik, hasonló, bár nem magyar fórum magyar részére, teljesen tönkretéve azt, a színvonalat a GyK-ére lehúzva. Ezzel ez az oldal haldoklik, az a minőségi fórum meg tönkrement. Sic transit gloria mundi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!