Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lenne mondanivalótok a 25...

Lenne mondanivalótok a 25 éves gimis osztálytalálkozón még bárkinek?

Figyelt kérdés

Meghívtak és kapásból igent mondtam hogy megyek, mert én ilyen kis udvarias vagyok.

De aztán belegondoltam.

AZ embereket akikkel együtt jártam, 25 éve nem láttam. (1-2-t leszámítva)

Akkor láttam őket utoljára mikor az érettségi átadó volt.

És arra is rájöttem, hogy semmi mondanivalóm nincs számukra és az se nagyon érdekel amit ők mondanának.

nettó egy olyan sincs ott aki mára ne lenne vadidegen.

Menjek?

2022. szept. 21. 10:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk mindig úgy van, hogy az 5,10, 15 és 20 (ez eddig a legtöbb, akkor indult a suli) egy napon van. Alakult egy hivatalosan bejegyzett Öregdiák Egyesület, és az tartja nyilván hogy melyik évfolyamnak mikor, és az is szervezi a rendezvényeket.
2022. szept. 21. 12:22
 22/39 anonim ***** válasza:
48%
20, miért ne tudnál kérdéseket kiírni, ezt hogy érted? Egyébként melyik az a fórum, ahová átmentek és miért?
2022. szept. 21. 12:51
 23/39 anonim ***** válasza:
98%

Osztálytalálkozóra az menjen aki szereti kiteregetni a magánéletét részletekbe menően. Mert ez bizony arról szól.

És mivel sok olyan volt osztálytársa van az embernek akit már több mint tíz éve nem látott, ezek az emberek majdhogynem idegennek minősülnek.

Aki mindezek ellenére szeretné, hogy részletesen kérdezgessék az életéről (vannak akik imádnak dicsekedni) az nyugodtan menjen el egy osztálytalálkozóra. Végül is erről szól az egész, hogy mond el mit értél el eddig az életedben, és hogy alakult a magánéleted. Aki erre vevő az csinálja.

Én nem gondolom ,hogy nekem ki kellene teregetnem az életemet olyan emberek előtt akiket még 18 éves koromban és előtte ismertem. Azóta szinte idegenek.

De megértem azt akinek ez fontos, és nem zavarja a fene nagy kitárulkozás. Én csak olyanokat avatok be az életembe akiket arra érdemesnek tartok és akik eddig is végigkísérték a mindennapjaimat ( a párkeresés az más téma). Az emberek nem egyformák, van aki szeret kitárulkozni és van aki nem.

2022. szept. 21. 13:23
 24/39 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván ezek alapján akkor akiknek szerencsétlenebbül alakult az élete, az nem fog elmenni..
2022. szept. 21. 13:42
 25/39 anonim ***** válasza:
78%

22 hát ha bannolnának

Nem mondom el, nem kell oda mégtöbb gyks menekült

2022. szept. 21. 13:48
 26/39 anonim ***** válasza:
89%

24:

Nem feltétlenül. Valakit nem zavar ha pl. a gazdag vállalkozó volt osztálytársai lenézik hogy ő csak minimálbérért dolgozik vagy elvált stb..... Arról nem is beszélve hogy a szemedbe mosolyognak, de a hátad mögött meg lesajnálnak. Van aki ezt fel sem veszi. Elég sok ilyen esetet hallottam már barátoktól.

De az emberek nem egyformák, valaki beveszi a "lesz@rom tablettát" és lazán mindent kitereget az életéről, a válásán keresztül a családtagjairól és a munkájáról is mindent. Van aki meg ezt nem szeretné, de ha odamegy akkor meg elvárják tőle, hogy mondjon valamit, és egyik kérdés jön a másik után.

Ha ez nem zavar akkor nyugodtan el kell menni és válaszolgatni az ott jelenlévők kérdésére.

2022. szept. 21. 13:54
 27/39 anonim ***** válasza:
92%
24 Nekem tök jó életem van, egyszerűen csak leszarom a volt osztálytársaimat, idegenek számomra. Nagy volt nálunk a klikkesedés, már akkor sem voltunk jóban a többséggel, amikor egy osztályban voltunk. 20 évvel később minek pazaroljam rájuk az időmet, amikor tölthetem jobb dolgokkal is? Aki fontos volt, az a mai napig az életem része, a többieknek minden jót kívánok, minél távolabbról :D
2022. szept. 21. 13:59
 28/39 anonim ***** válasza:
88%
27: Igen, pont az ilyen klikkesedés miatt lettek évtizedek alatt idegenek ezek az emberek. Azért írtam én is, hogy semmi értelme kiteregetni a magánéletedet kvázi idegen emberek előtt, hogy ők magukban elkönyveljenek valaminek téged az alapján amit "bevallasz" magadról. Semmi értelmét nem látom én sem, pedig az én életem sem sz@r, nem váltam el, nincsenek adósságaim stb, stb. De egy osztálytalálkozó valahol erről is szól, hogy számolj be arról (ha akarsz, ha nem), hogy mi történt veled az elmúlt 20 évben és majd ők alkotnak egy véleményt anélkül, hogy végigkísérték volna az életedet...
2022. szept. 21. 14:07
 29/39 anonim ***** válasza:
77%

"22 hát ha bannolnának

Nem mondom el, nem kell oda mégtöbb gyks menekült"

Miért zavarna téged a sok "gyks menekült"? És miért bannolnának? Nem számonkérés, csak nem értem. Max azt törlik, aki sokat trollkodik, de azt jogosan törlik. Te mégis használod ezt az oldalt mégis panaszkodsz rá.

2022. szept. 21. 14:08
 30/39 anonim ***** válasza:
93%
Igazából engem sem érdekeltek nagyon soha az osztálytalálkozók mivel nem volt egy jó osztályunk. 25 év távlatból meg végképp nem érdekelne senki élete. Nálunk csak 10 éves jön még csak szóba, arról szólna hogy akik gyerekesek lettek azok összeülnek, és nincs kedvem a gyerekeik életét hallgatni. Többi messziről jött meg azt mond amit akar az életéről, ha elmondja milyen fantasztikus dolgok is történtek vele, úgyse derül ki hogy igaz-e, mivel nem követtem senki életét.. Szóval nincs túlzottan értelme elmenni:D
2022. szept. 21. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!