Lenne mondanivalótok a 25 éves gimis osztálytalálkozón még bárkinek?
Meghívtak és kapásból igent mondtam hogy megyek, mert én ilyen kis udvarias vagyok.
De aztán belegondoltam.
AZ embereket akikkel együtt jártam, 25 éve nem láttam. (1-2-t leszámítva)
Akkor láttam őket utoljára mikor az érettségi átadó volt.
És arra is rájöttem, hogy semmi mondanivalóm nincs számukra és az se nagyon érdekel amit ők mondanának.
nettó egy olyan sincs ott aki mára ne lenne vadidegen.
Menjek?
Osztálytalálkozóra az menjen aki szereti kiteregetni a magánéletét részletekbe menően. Mert ez bizony arról szól.
És mivel sok olyan volt osztálytársa van az embernek akit már több mint tíz éve nem látott, ezek az emberek majdhogynem idegennek minősülnek.
Aki mindezek ellenére szeretné, hogy részletesen kérdezgessék az életéről (vannak akik imádnak dicsekedni) az nyugodtan menjen el egy osztálytalálkozóra. Végül is erről szól az egész, hogy mond el mit értél el eddig az életedben, és hogy alakult a magánéleted. Aki erre vevő az csinálja.
Én nem gondolom ,hogy nekem ki kellene teregetnem az életemet olyan emberek előtt akiket még 18 éves koromban és előtte ismertem. Azóta szinte idegenek.
De megértem azt akinek ez fontos, és nem zavarja a fene nagy kitárulkozás. Én csak olyanokat avatok be az életembe akiket arra érdemesnek tartok és akik eddig is végigkísérték a mindennapjaimat ( a párkeresés az más téma). Az emberek nem egyformák, van aki szeret kitárulkozni és van aki nem.
22 hát ha bannolnának
Nem mondom el, nem kell oda mégtöbb gyks menekült
24:
Nem feltétlenül. Valakit nem zavar ha pl. a gazdag vállalkozó volt osztálytársai lenézik hogy ő csak minimálbérért dolgozik vagy elvált stb..... Arról nem is beszélve hogy a szemedbe mosolyognak, de a hátad mögött meg lesajnálnak. Van aki ezt fel sem veszi. Elég sok ilyen esetet hallottam már barátoktól.
De az emberek nem egyformák, valaki beveszi a "lesz@rom tablettát" és lazán mindent kitereget az életéről, a válásán keresztül a családtagjairól és a munkájáról is mindent. Van aki meg ezt nem szeretné, de ha odamegy akkor meg elvárják tőle, hogy mondjon valamit, és egyik kérdés jön a másik után.
Ha ez nem zavar akkor nyugodtan el kell menni és válaszolgatni az ott jelenlévők kérdésére.
"22 hát ha bannolnának
Nem mondom el, nem kell oda mégtöbb gyks menekült"
Miért zavarna téged a sok "gyks menekült"? És miért bannolnának? Nem számonkérés, csak nem értem. Max azt törlik, aki sokat trollkodik, de azt jogosan törlik. Te mégis használod ezt az oldalt mégis panaszkodsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!