Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lenne mondanivalótok a 25...

Lenne mondanivalótok a 25 éves gimis osztálytalálkozón még bárkinek?

Figyelt kérdés

Meghívtak és kapásból igent mondtam hogy megyek, mert én ilyen kis udvarias vagyok.

De aztán belegondoltam.

AZ embereket akikkel együtt jártam, 25 éve nem láttam. (1-2-t leszámítva)

Akkor láttam őket utoljára mikor az érettségi átadó volt.

És arra is rájöttem, hogy semmi mondanivalóm nincs számukra és az se nagyon érdekel amit ők mondanának.

nettó egy olyan sincs ott aki mára ne lenne vadidegen.

Menjek?

2022. szept. 21. 10:04
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
92%

Az oszt-tal arról szól, hogy akikkel nem tartod a kapcsolatot a mindennapokban és ugyanakkor egy alma materetek, kicsit meséljetek, mi lett az életutatok. Olyan emberekről van szó, akikkel nem messengerezel napi szinten és nem is vettétek egymás felé a fáradtságot, hogy írjatok a másiknak, holott van közös pont az életetekben, múltatokban.

Nekem is lassan következik, de 27 emberből azért bizonyos, hogy lesz valaki, akivel kölcsönösen meghallgatjuk egymást - habár sajnos nálunk már nem mindenki él, így már csak ez is szomorú, de összekötő...

2022. szept. 21. 10:11
 2/39 anonim ***** válasza:
79%
Menj szerintem. Csak udvariasan megkerdezed, hogy mi tortent veluk az elmult 25 evben, es ennyi. Az csak erdekel, hogy ki mihez kezdett magaval suli utan, vagy nem?
2022. szept. 21. 10:11
 3/39 A kérdező kommentje:

"Az csak erdekel, hogy ki mihez kezdett magaval suli utan, vagy nem?"

Hát.... nem. abszolút nem.

van egy csaj akit még mindig meghúztam VOLNA de láttam a képeit a facebookon (+30 kg) kösz már ő se érdekel....

2022. szept. 21. 10:13
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg felesleges elmenned, ha tenyleg senki se erdekel mar. :D
2022. szept. 21. 10:21
 5/39 anonim ***** válasza:
89%

Ha nincs konkrét érved, hogy miért NE menj el (kifejezetten KÖZELMÚLT-BELI konfliktus), akkor én bizony elmennék.

Egy kis nosztalgiázás, emlékezés, (dicsekedés...), anekdotázás senkinek sem árthat. 25 év távlatából meg azt gondolom, hogy - ha rólam lenne szó - akivel annó, 25 éve esetlegesen konfliktusom VOLT, azon már - ha nincs, nem volt komoly oka - már rég le kellett számolni. (közben mindenkivel egy halom dolog történt: iskolák, munkahely(ek), pártalálás, házasság, családalapítás, gyerekekkel millióegy dolog...

2022. szept. 21. 10:40
 6/39 anonim ***** válasza:
88%

ÉN szeretek a régiekkel egy kicsit beszélgetni (persze, nem mindenkivel, de akad azért elég). Őszintén szólva, az a fura, hogy akikkel régen napi szinten lógunk, alig köszönünk, akikkel meg szinte soha nem beszéltem egy szót sem, na velük meg jól elvagyunk.

De ez én vagyok, ha eleve olyan destruktívan állsz hozzá, ne menj!

2022. szept. 21. 10:53
 7/39 anonim ***** válasza:
94%
Én semmilyen osztálytalálkozóra nem fogok elmenni. Sggfejek gyülekezete volt.
2022. szept. 21. 10:54
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Én az első találkozón voltam, utána már nem mentem el. Ugyanaz volt, mint a suliban. Ugyanazok a klikkek. Ezek után már nem érdekelt.
2022. szept. 21. 10:57
 9/39 anonim ***** válasza:
96%

Nem lenne mondanivalóm senkinek és letojom mi van velük.

Egyiken sem voltam. Az aki akkor barátnőm volt, most is az. A többiek meg nem érdekelnek.

Eddig volt vagy 3-4, de egyiken sem voltam és soha nem is fogok menni.

2022. szept. 21. 10:59
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Már a legelsőre sem mentem el, akiről érdekel, hogy mi van vele azzal amúgy is tartom a kapcsolatot, a többiek nem érdekelnek.
2022. szept. 21. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!