Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Új tesi tanárom nagyon bunkó...

Új tesi tanárom nagyon bunkó velem és nagyon szigorú. Mindenbe bele köt és nagyon meg szokott dolgoztatni és engem valamiért utál. Tudok ellene tenni valamit?

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 17:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

„19, tudod, a legnagyobb prolik pont azok, akik hozzád hasonlóan másokat proliznak le.”

Ez a mondatod pont olyan értelmetlen, mint minden, amit eddig írtál. Ha zavar, hogy „leproliznak”, ne úgy gondolkodj, mint egy félalkoholista okostojás egy dohánybolt előtt, tudod: „aki nem csinálja a gyakorlatokat, azokat piszkálja a tanár”

„Nevetséges is olvasni azt, ahogy az egykori lusta, kövér gyerekek mentegetik a maguk fajtáját és nagy hangon szídják a tanárokat- hiszen velük soha semmi probléma nincs és nem is lehetett! Mindenki szemét, csak ők nem azok! 😂”

És tetézed :D

Soha életemben nem voltam kövér, sőt fősuli óta kifejezetten izmos vagyok.

Talán ne erőltesd mások elemzését, ha ennyire balfék vagy. Mondjuk akinek az értő olvasás sem megy, vagy az alapvető logika, az miért pont pszichológiából lenne jó, ugye.

„Gondolom, te nem vitted közel sem annyira, mint egy diplomás tanár, aztán savanyú a szőlő emiatt.”

Ja, annyira nem vittem semmire, hogy mérnöki irodában dolgozom, nagy eséllyel sokkal komolyabb emberek között, mint a hozzád hasonló netharcosok.

„Részemről ennyi. Nagy szerencse, hogy a hozzád hasonló embereknek még annyi hatalmuk sincsen, mint amennyi egy szerencsétlen tanárnak van a hülyegyerekekkel szemben.”

Te azt honnan tudod, nekem mennyi hatalmam van?

elárulok egy titkot: a legrosszabb ügyfeleink a hozzád hasonló indokolatlanul beképzelt, de teljesen átlagos képességű emberek. A hozzád hasonlóknak órákig lehet magyarázni, akkor sem fogják észrevenni, hogy talán nem kéne okoskodnia nála okosabb emberekkel és hogy nem a titkárnő/tanárnéni barátnéival vagy a gyári munkás haverjaival beszélget éppen.

Abba inkább bele sem megyek, mekkora bukta a magyar oktatási rendszer és hogy milyen szinten is van egy átlagos tanár a diplomások között, hiszen ez a téma már nyilvánvalóan túl bonyolult lenne neked.

Ahogy írtam, nem az gond, hogy nem vagy vmi okos, hanem hogy a hozzád hasonlók miatt is tart ott a magyar oktatás, akik 2023-ban is ott tartanak, hogy a tanárnak mindig igaza van és hogy minden a diák hibája.

2023. nov. 28. 08:27
 22/23 anonim ***** válasza:

Jól van, 21-es, én úgyis csak röhögni járok fel erre az oldalra. 😂

Hoztad megint a tőled elvárható szintet. Tipikus magyar mentalitás: mindenki hülye, csak te nem vagy az! A sikertelenségedről pedig természetesen csakis a tanárok tehetnek, meg a szörnyűű oktatási rendszer.

Mindent nagy hangon szídsz magad körül, az pedig meg sem fordul a fejedben, hogy talán neked kellene változtatnod magadon akkor, ha szar neked. Gratulálok!

2023. nov. 28. 09:19
 23/23 anonim ***** válasza:

"Az oktatás jelenlegi állapotát és legtöbb tanár értelmi szintjét sem kell magyarázni, viszont tapasztalatom szerint a tornatanár a tanárok legalja.

Frusztráltak, mint az átlagmagyar, frusztráltak, mert nem fontos tárgyat oktatnak, frusztráltak, mert tehetségtelenek voltak sportolónak."

Őszintén szólva egyáltalán nem csodálom azt, hogy senki nem akar tanárként dolgozni a mai világban. Tisztelet sehol a pedagógusok felé, ész sincs sehol. Mindig mimdenért csakis a tanár lehet a hibás, a frusztrált, elhízott gyerekeknek meg már feladatot sem lehet adni, mert hát az szemétség. :D

"Soha életemben nem voltam kövér, sőt fősuli óta kifejezetten izmos vagyok"

"Ja, annyira nem vittem semmire, hogy mérnöki irodában dolgozom"

Tudod, az interneten mindenki akkora hazugságot állíthat

magáról, amekkorát csak akar. :D

Nem tudlak téged komolyan venni.

Azt pedig megsúgom, hogy attól még, hogy fölényes stílusban osztod az észt a Gyakorin, nem leszel több semmivel. Ha pedig lenne akár csak egy cseppnyi kis hatalmad, akkor már nem lennél arra rászorulva, hogy így tegyél. Tudom, fáj az igazság.

Majd ha normálisan viselkedsz a többi emberrel, akkor ők sem fognak szemétkedni veled. Bizony, még a tanárok sem. Próbáld ki egyszer! :D

2023. nov. 28. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!