Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Új tesi tanárom nagyon bunkó...

Új tesi tanárom nagyon bunkó velem és nagyon szigorú. Mindenbe bele köt és nagyon meg szokott dolgoztatni és engem valamiért utál. Tudok ellene tenni valamit?

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 17:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%
Gondolon dagadt vagy és gyalogolsz futás helyett.
2022. szept. 23. 14:27
 12/23 anonim ***** válasza:
96%

Tehát késel óráról, lezserkedsz, állandóan elégedetlenkedsz, mert végig kell dolgoznod az órát.

Ha nem úgy csinálod a gyakorlatot, ahogy kell, baleset érhet, s a tanárodat veszi elő. Lógós vagy, de nem hagyja, ezért guggolásokkal trningeztet.

Ostoba, lusta kamasz vagy.

2022. szept. 30. 21:34
 13/23 anonim ***** válasza:
19%

azt bírom az ilyen kérdéseknél, hogy mindig megjelenik pár nagyszájú átlag proletár, hogy jól lecsessze a kérdezőt :D a 7es sztem gyakorolhatná a szövegértést.

a 12es meg tipikus idióta.

intézz felmentést torna alól. sajnos Magyarországon rengeteg ostoba frusztrált tanár van, aki a diákokon vezeti le feszültséget.

2022. okt. 21. 10:17
 14/23 anonim ***** válasza:
19%

"Ostoba, lusta kamasz vagy."

:D

ezt a stílust egyszer próbáld már meg hozzám hasonló izmosabb fiatallal szemben az utcán, boomerkém.

2022. okt. 21. 10:20
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

Pedig igaza van a 12. válaszolónak.

Tanórán végezni kell a feladatokat, ha tetszik, ha nem. A testnevelés meg pont ugyanolyan tantárgy, mint a többi. Szerencsére ok nélkül nem is fogják felmenteni belőle, tehát megszívta a kérdező. =)

2022. okt. 21. 20:44
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

"Új tesi tanárom nagyon bunkó velem"

"engem valamiért utál"

Hát, az ilyesminek oka is szokott lenni. Tehát magába nézhetne a kérdező, ugyanis nem mindenért a tanár a hibás.

2022. okt. 21. 20:50
 17/23 anonim ***** válasza:
20%

A 13asnak teljesen igaza van, gyakorlatilag nem jött értelmes válasz, viszont legalább jól beszóltak a kérdezőnek a GYK nagy megmondóemberei, aki feltehetően nem épp mérnökök, és bizonyára az utcán is ilyen keményen megmutatják tuti.

Kezdjük azzal, hogy miért kell kitalálni baromságokat? Az olyan dolgok, hogy a kérdező kövér vagy hogy nem csinálja a gyakorlatokat? Ti részegenek olvassátok a válaszokat és írtok ilyen baromságokat?

Azon meg felröhögtem, hogy valaki azt írta, hogy a tesi olyan tantárgy, mitn a többi. Ja, pont olyan, mint az angol vagy a matek. Ha a hülyeség fájnak, páran itt üvöltenének.

Aztán ahogy válaszokon is látszik (vagy az ország állapotán), a magyarok többsége nem egy lángész, de szolgalelkű és rosszindulatű (lásd: az a válaszoló, aki pl. azon mosolygott, hogy kérdező nem fogják felmenti).

Az oktatás jelenlegi állapotát és legtöbb tanár értelmi szintjét sem kell magyarázni, viszont tapasztalatom szerint a tornatanár a tanárok legalja.

Frusztráltak, mint az átlagmagyar, frusztráltak, mert nem fontos tárgyat oktatnak, frusztráltak, mert tehetségtelenek voltak sportolónak.

Már 30 vagyok, és szerencsére semmi közöm megbukott magyar közoktatáshoz, de engem az általános iskolás tornatanárnőm pl. ki nem állhatott, pedig elég sportos voltam már akkor is, az nagyon nem tetszett neki, hogy az apám önkormányzati képviselő lett.

A gimis tornatanárom meg egy piás proli borzasztó hangulatingadozásokkal. Focista akart lenni, nem jött össze. Nem mintha én diákként tehetnék arról, hogy semmire nem vitte az életben.

2023. nov. 22. 20:15
 18/23 anonim ***** válasza:

"viszont legalább jól beszóltak a kérdezőnek a GYK nagy megmondóemberei"

Tudod, ha mindenki szembe megy veled az úton, akkor bizony könnyen lehet, hogy te mész rossz irányba.

"Kezdjük azzal, hogy miért kell kitalálni baromságokat? Az olyan dolgok, hogy a kérdező kövér vagy hogy nem csinálja a gyakorlatokat?"

Talán mert ez így szokott lenni. A testnevelés meg továbbra is pont ugyanolyan tantárgy, mint a matek, meg a rajz, hiába utáltad annak idején.

Én ennyi erővel az éneket nem szerettem, de mégis volt annyi eszem, hogy nem az énektanárt próbáltam lejáratni az interneten vad idegen emberek előtt, hanem normális gyerek módjára csináltam a feladatokat az órákon és rendesen viselkedtem. Nem is volt velem problémája egyik tanárnak sem.

Úgyhogy neked és a kérdezőnek nem ártana magatokba nézni.

"Focista akart lenni, nem jött össze. Nem mintha én diákként tehetnék arról, hogy semmire nem vitte az életben."

Mert ha valaki egy célját nem érte el, akkor mindkárt semmire nem vitte az életben? Jót röhögtem, köszi! 😂

2023. nov. 27. 16:25
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

18:

Megint sikerült egy rakás olyan dologra reagálnod, amit senki nem írt stb. úgyhogy nem is reagálnék egyenként az összesre.

igazából nem is az a fő gond veled, hogy beképzelt vagy és nem túl okos, hanem hogy ragyogóan hozod a jó magyar szolgalelkűséget és egybites gondolkodást, ahogy a legtöbb hozzád hasonló proli is.

Jól viselkedsz órán = normális lesz a tanár. Ez ennyire egyszerű a te nem túl bonyolult világodban.

Te tipikusan olyan balfék lehetsz, aki megköszöni a tanári pofonokat és fülét-farkát behúzza, mikor a főnöke rászól árufelöltés közben, hogy gyorsabban, neten meg jól kioszt mindenkit.

Abba már bele sem megyek, milyen lelkivilága lehet annak, aki azt élvezi, hogy kioszthatja a diák kérdezőt.

Az az ironikus, hogy pont olyanok vagytok, mint az általunk leírt tornatanárok, csak míg a tornatanár a diákokat szadizza, mert gyengébbek, és nem üthetnek vissza, ti a gyk-n játszátok a megmondóembert.

2023. nov. 27. 18:14
 20/23 anonim ***** válasza:

19, tudod, a legnagyobb prolik pont azok, akik hozzád hasonlóan másokat proliznak le.

Nevetséges is olvasni azt, ahogy az egykori lusta, kövér gyerekek mentegetik a maguk fajtáját és nagy hangon szídják a tanárokat- hiszen velük soha semmi probléma nincs és nem is lehetett! Mindenki szemét, csak ők nem azok! 😂

Gondolom, te nem vitted közel sem annyira, mint egy diplomás tanár, aztán savanyú a szőlő emiatt.

Részemről ennyi. Nagy szerencse, hogy a hozzád hasonló embereknek még annyi hatalmuk sincsen, mint amennyi egy szerencsétlen tanárnak van a hülyegyerekekkel szemben.

2023. nov. 27. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!