Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az combos dolog, ha egy...

Az combos dolog, ha egy iskolának már érettségi főtárgyakat oktató szakos tanárai sincsenek?

Figyelt kérdés

Merthogy műv tört ének ilyesmi szakosa nincs, azt mindenki leszarja ezek töltelék tárgyak. de hogy magyar matek és tört tanára sincs (szakos!! ) az nem combos egy kicsit?

AZ órák nem marandak el csak nem szakos tartja. na de ennyi erővel maradhatok otthon is, otthon sincs ugyan szakos tanár-na de a suliban sincs!

2022. szept. 16. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

írd már le, hogy milyen suliról beszélsz!!!!!

"egy budai gimi" lehet akár a Szt. Margit, vagy a Városmajori is...

Folyamatosan maszatolsz, minden egyes kérdésed alatt, napi 4-5 kérdéssel...

2022. szept. 16. 15:48
 12/25 A kérdező kommentje:

"EGy gimiben NEM egy darab tanár van minden szakon...."

Ja halkan betoldok valamit: én HÁZON BELÜL VAGYOK ÁM!!

Mielőtt kitalálnád te jobban tudod a foteledből mi van ITT. Én házopn belül vagyok...

2022. szept. 16. 15:48
 13/25 A kérdező kommentje:

""egy budai gimi" lehet akár a Szt. Margit, vagy a Városmajori is..."

Világos hogy a Szt. Margit Mo egyik legjobb iskolája a startaprón keres tanárokat szept 1-én.... világos. KI más keresne ha nem ők.

2022. szept. 16. 15:54
 14/25 anonim ***** válasza:
89%

Na jó, menj az alapítványi iskoláddal a susnyásba... :-D :-D

Miért ide írod ki, miért nem velük beszéled meg...?

Bakker, neked az agyadra ment az egész. :-D

2022. szept. 16. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Ha 2018 óta nem dolgozol ott, akkor hogy lehetsz házon belül? Két ekkora egyforma idióta nem ténfereghet a Jerikó körül......
2022. szept. 16. 16:45
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
15: már azt se tudja, hogy mikor mit hazudott össze.. .:-D
2022. szept. 16. 16:53
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

Jerikó Gimi utódja?

Ha egy iskolának nincsenek tanárai akkor az elég gáz. Viszont még gázabb ha ehhez neked semmi közöd és kiírod a századik alapítványi iskolás kérdést.

Igen faszagyerek vagy hogy rájöttél a suli problémáira és ezért jutalomfalatot is kapsz. Nyáron is kiírtad ugyanezen témával a jerikós kérdést.

2022. szept. 16. 16:56
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Semmi meglepő nincs ebben, amikor én 2014-ben iskolás voltam, akkor se tudtak összekalapozni vidéken egy német tanárt. Hónapokig az ment, hogy vagy bejött valami tanár, aki tudott németül 10 szót és azt ismételgettük vagy egyedül ültünk a teremben.
2022. szept. 16. 17:31
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Hát figyelj, szerintem süss szerencssütiket és rejts el bennük egy-egy üzenetet, hogy fogva tartanak ebben és ebben a Budai gimiben, mert akár tanár vagy, akár tanuló, millió lehetőséged lenne másik helyre menni, persze hacsak nem tartanak láncon a pincében házon belül.
2022. szept. 16. 18:44
 20/25 A kérdező kommentje:

"és ebben a Budai gimiben,"

AMely "budai" gimi az OH szerint és a saját működési engedélyük szerint a nyóckerben működik.... budai gimi mi???

2022. szept. 16. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!