Az combos dolog, ha egy iskolának már érettségi főtárgyakat oktató szakos tanárai sincsenek?
Merthogy műv tört ének ilyesmi szakosa nincs, azt mindenki leszarja ezek töltelék tárgyak. de hogy magyar matek és tört tanára sincs (szakos!! ) az nem combos egy kicsit?
AZ órák nem marandak el csak nem szakos tartja. na de ennyi erővel maradhatok otthon is, otthon sincs ugyan szakos tanár-na de a suliban sincs!
írd már le, hogy milyen suliról beszélsz!!!!!
"egy budai gimi" lehet akár a Szt. Margit, vagy a Városmajori is...
Folyamatosan maszatolsz, minden egyes kérdésed alatt, napi 4-5 kérdéssel...
"EGy gimiben NEM egy darab tanár van minden szakon...."
Ja halkan betoldok valamit: én HÁZON BELÜL VAGYOK ÁM!!
Mielőtt kitalálnád te jobban tudod a foteledből mi van ITT. Én házopn belül vagyok...
""egy budai gimi" lehet akár a Szt. Margit, vagy a Városmajori is..."
Világos hogy a Szt. Margit Mo egyik legjobb iskolája a startaprón keres tanárokat szept 1-én.... világos. KI más keresne ha nem ők.
Na jó, menj az alapítványi iskoláddal a susnyásba... :-D :-D
Miért ide írod ki, miért nem velük beszéled meg...?
Bakker, neked az agyadra ment az egész. :-D
Jerikó Gimi utódja?
Ha egy iskolának nincsenek tanárai akkor az elég gáz. Viszont még gázabb ha ehhez neked semmi közöd és kiírod a századik alapítványi iskolás kérdést.
Igen faszagyerek vagy hogy rájöttél a suli problémáira és ezért jutalomfalatot is kapsz. Nyáron is kiírtad ugyanezen témával a jerikós kérdést.
"és ebben a Budai gimiben,"
AMely "budai" gimi az OH szerint és a saját működési engedélyük szerint a nyóckerben működik.... budai gimi mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!