Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy bizonyítom az OH felé...

Hogy bizonyítom az OH felé hogy egy iskolában képesítés nélküli pusztán érettségizett ember tartja a szakórát, ha papíron más neve alatt fut?

Figyelt kérdés

egy érettségizett ember tartja a szakórát nulla papírral. de a naplóban neki nyoma sincs, hanem egy olyan valódi tanár neve alatt fut az óra, aki itt dolgozOTT (múlt időben!) és megvolt a papírja.

HOgy bizonyítom az OH felé (hatósági vizsgálat) hogy egy olyan ember tartja az órát aki papíron ott sincs?

Egy papíron nem is létező embernek a végzettségét sem firtatja senki, hiszen a hatóság a puszta létét sem ismeri.

2022. szept. 12. 12:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
Örülj neki, hogy van tanár.
2022. szept. 12. 12:57
 2/27 A kérdező kommentje:

egy érettségizett ember az mióta TANÁR azt elárulod?

Ilyen alapon én is beállhatok, érettségim nekem is van.

2022. szept. 12. 12:58
 3/27 anonim ***** válasza:
82%
Amilyen állapotok vannak, nem csodálkoznék, ha ezt hamarosan legalizálnák.
2022. szept. 12. 13:02
 4/27 anonim ***** válasza:
59%
És miért akarsz te xart keverni? Irígykedsz erre az emberre?
2022. szept. 12. 13:04
 5/27 A kérdező kommentje:

"És miért akarsz te xart keverni? "

A kérdésemre szeretnék választ kapni, az okaimat és indokaimat megtartom magamnak.

de annyit elmondok halál gusztustlannak tartom hogy egy iskola egy már távozott ott se dolgozó tanár nevével takarózik.

2022. szept. 12. 13:10
 6/27 anonim ***** válasza:
73%

Nekünk is volt olyan szaktanár, akinek nem volt tanári képzettsége.

Amúgy meg így is tanárhiány van. Valahogy kirúgatod azt a szerencsétlent, nem találnak helyette másikat, osztályt meg megszűntetik mert nincs tanár.

2022. szept. 12. 13:18
 7/27 A kérdező kommentje:

" osztályt meg megszűntetik mert nincs tanár."

az osztályt nem szüntetik meg mert tanköteles korú tanulók ennyi.... teszik nem tetszik hely kell nekik.

2022. szept. 12. 13:19
 8/27 A kérdező kommentje:

"volt olyan szaktanár, akinek nem volt tanári képzettsége."

Áruld már el: akinek nincs végzettsége az MIÓTA SZAKTANÁR?

akkor én is szaktanár vagyok? érettségim nekem is van.

2022. szept. 12. 13:21
 9/27 anonim ***** válasza:
96%

Nagy f*szt nem szüntetik meg.

Szülőknek szólnak, hogy keressenek egy másik iskolát ilyen szakkal, vagy abban az iskolában berakják őket egy másikra.

2022. szept. 12. 13:22
 10/27 A kérdező kommentje:

"vagy abban az iskolában berakják őket egy másikra."

csöppet nehezen. 35 fős a másik osztály hova teszed be ennek az osztálynak a 33 fős létszámát?

De újra leírnám:A KÉRDÉSEMRE szeretnék választ és nem ÁDámról és Éváról olvasni. Hogy mi lesz az osztállyal nem tárgya a kérdésemnek.

Ha a Dunába lövik őket engem az se érdekel.

2022. szept. 12. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!