Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy bizonyítom az OH felé...

Hogy bizonyítom az OH felé hogy egy iskolában képesítés nélküli pusztán érettségizett ember tartja a szakórát, ha papíron más neve alatt fut?

Figyelt kérdés

egy érettségizett ember tartja a szakórát nulla papírral. de a naplóban neki nyoma sincs, hanem egy olyan valódi tanár neve alatt fut az óra, aki itt dolgozOTT (múlt időben!) és megvolt a papírja.

HOgy bizonyítom az OH felé (hatósági vizsgálat) hogy egy olyan ember tartja az órát aki papíron ott sincs?

Egy papíron nem is létező embernek a végzettségét sem firtatja senki, hiszen a hatóság a puszta létét sem ismeri.

2022. szept. 12. 12:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Névvel vállalt panaszt a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalban tehetsz, de közvetlenül azt a Szakképzési Centrumot is megkeresheted panaszoddal, ahova az intézmény tartozik.
2022. szept. 12. 13:29
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

vagy abban az iskolában berakják őket egy másikra."

csöppet nehezen. 35 fős a másik osztály hova teszed be ennek az osztálynak a 33 fős létszámát?

Elosztják őket a körzet gyűjtő iskolájába, a kisebbségi és többször bukott tanköteles gyerekek közé.

De tényleg, miért fáj ez neked? Az biztos, ha miattad az én gyerekem osztályát szüntetnék meg, megkeresnélek és addig vernélek míg tudsz mozogni. Utálom az ilyen kavarógépeket akiknek semmi boldogságuk az életben.

Irigyled? Csinálhatod te is, a hatalmas érettségi papíroddal:-D Többre úgyse vagy képes gondolom

2022. szept. 12. 13:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ahogy a 11es írja, írsz egy névvel, címmel ellátott panaszlevelet az oktatási hivatalnak, mellékelve az összes hiteles bizonyítékodat.

Ha nincs, akkor én nem ugrálnék mert simán feljelentenek rágalmazásért.

2022. szept. 12. 13:31
 14/27 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom névtelenül szeretné az érettségizett kis sunyi senki.
2022. szept. 12. 13:33
 15/27 A kérdező kommentje:

"az összes hiteles bizonyítékodat."

Mondjuk PONT erre vonatkozott a kérdésem.. hogy mi lenne a bizonyíték...

Mondjuk 33 egybehangzó tanú elég lesz? Mind 16 alatti korban persze.

Vagy elrejtek egy IP cam-et és felveszem az órát.

2022. szept. 12. 13:34
 16/27 A kérdező kommentje:

"Többre úgyse vagy képes gondolom"

155 nettóért heti 5 napban? Kösz nem.

240 megvan tisztán heti 3 nap kamionnal.

2022. szept. 12. 13:35
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Miért fáj neked? Gondolom te se tökéletesen végzed a munkád, mit szólnál ha valami besúgó kémkedne utánad és felnyomna a főnöknél? Élveznéd?

Jaa sejtettem hogy nincs normális végzettséged ezért fáj a dolog.

2022. szept. 12. 14:09
 18/27 anonim ***** válasza:
44%

A mi idonkben orultunk volna, ha szejjelhullik az iskolaredszer, aztan nem kell iskolaba jarni....

Kar, hogy nem most vagyok gyerek.....

38F incel

2022. szept. 12. 14:13
 19/27 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom de ha az én simlimbe akarnál bele kontárkodni anélkül hogy bármi előnyhöz jutnál puszta görénységből megkeseríteném a már ígyis nyomorult életed te csődtömeg.
2022. szept. 12. 14:41
 20/27 A kérdező kommentje:

" hogy bármi előnyhöz jutnál"

Azt te nem tudhatod hogy én milyen előnyhöz jutok és nem is tartozik rád, de az gondolom evidens hogy mindenki érdekek mentén cselekszik és én (én sem...) mozdulok meg csak úgy csak ha HASZNOT remélek belőle..

ez evidens.

2022. szept. 12. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!