Érettségi?Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsa kérdés, de ti milyen más megnevezést adnátok az érettséginek? Szerintem nem tükrözi az érettségi megnevezés ezt a végzettséget, egész másról, tárgyi tudásról szól, nem érettségről. Szerintetek jó ez a megnevezés, vagy ti is más nevet adnátok neki?2022. júl. 20. 17:55
2/6 anonim válasza:
"A vizsga ami meghatározza azt hogy a jövőben jó vagy sz@r helyen fogsz dolgozni és persze amit megtanultál belőle annak semmi különösebb hasznát nem fogod venni az életedben onnantól kezdve hogy dolgozni kezdesz"
3/6 A kérdező kommentje:
Második, ez nagyon tetszett, köszi. 🙂
Persze ment a zöld elsőnek is. 🙂
2022. júl. 20. 18:46
4/6 anonim válasza:
Eleve az oktatás olyan, hogy nem tükrözi a tanuló "okosságát".
De nem csak itthon, hanem bárhol máshol. Értelmetlennek tartom az iskolát, mert ez csak azt méri fel, hogy a tanuló mennyire szorgalmas és mennyire tud monoton dolgokat csinálni (ergo, tanulni).
Ami érdekli a gyereket azt úgy is magától fogja megtanulni.
Végig ötös voltam középiskolában, idén érettségiztem, és semmire nem emlékszem, mert nem érdekelt, csak bemagoltam. Nem azért értem el jó eredményeket, mert okos vagyok, hanem mert szorgalmas. Teljesen más a kettő.
Ezek tükrében: Mit várnánk egy érettségitől?
5/6 anonim válasza:
Azért azt megjegyezném, hogy az a képesség, hogy megtanulod az iskolában azt, hogy hogy kell tanulni talán a legfontosabb dolog, ami kell ahhoz, hogy az életben boldogulj, tehát ha ezt elsajátítottad akkor talán nem is volt olyan szar az a pár év. Ha megtanulod, hogy hogyan tanulj és tudod, hogy hol keress infót akkor bármihez szerzel egy alap tudást, amire a gyakorlatot ráépítheted. Ma meg már az internet korába a tanulni tudás és az internet kombó nagyon erős lehet ha van némi motivációs is mellé. ;)
6/6 anonim válasza:
Gimnáziumi záróvizsga. Én gimi végén minden voltam csak érett nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!