Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha sz.r a matektan...

Mit tegyek, ha sz.r a matektanárom?

Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok. Most kaptunk új tanárt, mert az előző elment nyugdíjba. De ez amit művel... Nem tud magyarázni, ok nélkül büntet, állandóan idegbeteg, ha így folytatja, senki nem érettségizik le az osutályból...

2022. szept. 6. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
El kell menni magánórákra máshoz
2022. szept. 6. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

- Beszélni az igazgatóval. Mondjuk ha az elmúlt 11 évvel a hátatok mögött senki nem áll úgy, hogy egy kettest kifacsarjon magából, akkor ott nem csak a jelenlegi tanár a hunyó.

- Meg lehet próbálkozni képezni magad. Nem olyan hatékonyságú ez, mint egy jó tanár, de a semminél több. A kettes szinthez meg azért nem kell Einsteinnek lenni.

- Lehet keresni különtanárt.

- Vagy végső megoldásként iskolát is lehet váltani.

De azért azt továbbra is fenntartom, hogy aki 11. végéig rendesen tanult, annak nem szabadna, hogy az érettségi kettes elérhetetlen cél legyen.

2022. szept. 7. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

#2 Nem egy olyan magándiákom volt, aki vért izzadva kapta csak meg a kettest 12. osztályban, minden dolgozat lepontozva, részpont nincs, ha nem úgy csinálta meg, ahogy a tanára szokta, az is 0 pont.

Az érettségik pedig legalább hármasra sikerültek, de inkább négyesre... Szóval igenis van ilyen, sajnos.

Kérdező:

Nyilván nem fogom magamat most reklámozni, de rengeteg ingyenes, vagy majdnem ingyenes módod van a felkészülésre.

A mateking.hu oldalt nagyon ajánlom, az ingyenes leckéken láthatod, hogy mennyit szépen szájbarágósan elmagyaráz, az előfizetés pedig egy magánóra ára a tanévre, vagy még annyi sem.

Ezen kívül vannak jópofa youtube csatornák és az oktatas.hu-n megtalálhatod az eddigi összes érettségit, azokból rengeteget tudsz tanulni.

2022. szept. 7. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezen kívül ott van a matek könyv, és a mathstuck exchange
2022. okt. 5. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

"A kettes szinthez meg azért nem kell Einsteinnek lenni."

imádom ezt az ócska dumát. különösen, mikor olyan mondják, akik még angolul is képtelenek normálisan megtanulni, lásd: egyes matektanáraim.

én buktam matekból nappali gimiben, és bár elég rossz vagyok belőle, rájöttem, h a matektanárok többsége, egyszerűen hulladék, egyáltalán nem tudnak magyarázni.

a 4. magántanárom volt az, aki átrugdosott az érettségin, és sztem ő is azért volt csak jó, mert empatikus volt, hiszen a neki meg a nyelvek nem mentek, ezért törekedett rá, hogy különféle módszerekkel személyre szabottan magyarázzon.

2022. okt. 9. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Az érettségire értettem. (#2) Ott azért nehezebb "pofára" osztályozni.
2022. okt. 15. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!