Hogy kèpzeli a volt matematika tanárom,hogy megjegyzést tesz a párkapcsolatomra a barátom anyukájának?
Sziasztok!
Általánosban volt olyan szerencsém,hogy 1-8 osztályig ugyanaz a tanárnő tanított matekból. Hozzá kell tenni,hogy nem a matek az erőssègem,de azért mindig 3-as voltam belőle. A gond csak az volt, hogy egy elképesztő versenyistállóba jártam általánosba,ahol a 3-as matek már rossz tanulónak szakított,kb 5-en voltunk gyengébbek matekból(hozzáteszem a többi tárgyból 4-5 voltam). Ebből kifolyólag otthon a matek 3asokért állandóan szidtak,nem csoda se a tárgy se a tanárnő nem lett a szívem csücske. Hozzáteszem szerintem alsó tagozattol azt hallgattam a tanarnőtől(volt hogy egész osztály előtt!), hogy 2-essel el kell vergődnöm valahogy az érettségit (soha nem voltam 2-es matekból,és guess what gazdasági matekból is átmentem az egyetemen ).Egész általánosban a matematikai dolgozatok és témazárók kiosztása előtt már napokkal fizikailag rosszul voltam, folyamatosan gyomorgörcsöm volt,es ezen az se segített,hogy mindig egyesével,névvel felolvasv osztotta ki a dolgozatokat es persze sokszor a komment sem maradt el. Így kb 10 évvel később is rossz visszagondolni, milyen érzésekkel vártam egy-egy tz jegyet,kb mint akit akasztani visznek. Sorozatos beskatulyázások miatt (pl szeleburdi stb,) 7. osztályra már úgy voltam a matek órákkal,hogy előtte egy nagy levegő és csak éljem túl az órát,ami valószínűleg nem is kicsit látszódott az arcomon.
Ekkor jött az osztályunkba,mostmár a vőlegényem,aki messze a legértelmesebb fiú volt az egész évfolyamon és természetesen őt is tanította ez a tanárnő,sőt később az öccsét is, ebből kifolyólag ismeri az anyukáját is
Mi végül gimiben jöttünk össze és azóta,már majdnem 8 éve együtt vagyunk.
Pár éve találkozott a matek tanárnő a vőlegényem édesanyjával és felőlünk érdeklődött. Mikor megtudta, hogy még mindig együtt vagyunk képes volt egy ilyet betolni a vőlegényem anyukájának: "Hát én egy lyukas garast nem adtam volna azért,hogy eddig együtt maradnak."
Teljesen ledöbbentem,mikor ezt meghallottam,mert valószínűleg úgy gondolta, hogy a vőlegényem hogyan képes velem lenni,mert ő szerinte egy teljesen más lány illene hozzá.
Szerintem félreérted a helyzetet.
Arra utalhatott, hogy gyerekkori/gimis kapcsolatok nem húzzák ilyen sokáig, és hogy nem fogadott volna rá.
Nem tett megjegyzést a kapcsolatodra.
Az egyesnek igaza van.
Szerintem is te fújod fel ezt. Úgy hangzik, mintha szimplán csak a meglepetését fejezte volna ki, de mivel te ki nem állhatod őt, érthető, hogy túlérzékeny vagy minden egyes megjegyzésére. Nem hinném, hogy rosszat akart, ez egy szimpla megjegyzés volt a részéről, bárki másra is tehette volna, attól függetlenül, hogy ki milyen volt matekból, mert tényleg ritka, hogy egy kapcsolat a ti korotokban ilyen tartós. Egy tanárnak pedig nem szokása megítélni azt, hogy a sok évvel ezelőtti tanítványához milyen partner illik. Nem is tudná. Azt sem tudja, hogy most milyenek vagytok, sem te, sem a barátod.
Lépj túl ezen a megjegyzésen, én azt mondom, mert semmi extrát nem jelent, csak elrontja a napjaidat ezen a butaságon rágódni.
"Hogy kèpzeli a volt matematika tanárom,hogy megjegyzést tesz a párkapcsolatomra a barátom anyukájának?"
Hogy szólásszabadság van, úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!