Említsem a matektanárnak, hogy rájöttem hogyan kellet volna megoldani azt a feladatot, amit a feleletkor kérdezett?
Figyelt kérdés
Olyat kérdezett, amihez hasonlót csináltunk már órán, de ennek sokkal bonyolultabb volt az eleje és akkor ott éppen nem jöttem rá.2021. jan. 29. 08:49
A kérdező szavazást indított:
Igen, mond
Nem, tök felesleges lenne
Igazából mindegy
25 szavazat
1/5 anonim válasza:
Annyiból érdemes, hogy esetleg adhat tippet, hogy milyen csavarok vannak az ilyen feladatokban. (Mármint nem tudom, hogy mit értettél az alatt, hogy "bonyolult volt az eleje") Mert maga a feladat ment volna neked, de valami bezavart, ami egy dolgozatnál nem jó dolog.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát az kavart be(már azon kívül, hogy meglepődtem, hogy én felelek :D), hogy a témakörnél eddig csak olyan feladatok voltak, amiben síkban kellett számolni, én pedig a feladatnál gúlát kaptam :D
2021. jan. 29. 09:05
3/5 anonim válasza:
Tapasztalatból javaslom, hogy az ilyeneknél (azok a feladatok, amik nem mennek) dobd be magad a mély vízbe, és kérd hogy a táblánál oldhasd meg :)
Kicsit ijesztő, igen, de mi egy csomó dolgot ott kint értettünk meg.
4/5 anonim válasza:
Igen, érdemes megemlíteni neki, mert ezzel jelzed, hogy érdekel egyik-másik probléma, nem csak azért csinálod, mert kötelező.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a tanárnak is jól esik, ha látja, hogy gondolkodtál a feladaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!