Hogyan kapjak motivációt,hogy jó hozzáállásom legyen a matekhoz és az új matematika tanárhoz?
Már két éve ugyan az volt a matek tanárunk és ebben az évben különböző okok miatt másik tanárt kaptunk,aminek NAGYON nem örültem.
A régi annyira jól tanított,és engem is nagyon bírt,vicces volt és rendesen felkészített mindig mindenre,de eközben mégis szigorú volt.
5-ös voltam matekból (nem azért mert bírt,hanem mert jól tanított) és most egyből az új tanárnál beszedtem egy 3-ast,és mióta bejelentették,hogy új a tanár az egész kedvem elment a matektól,és lehet nevetni fogtok de még sírtam is a régi után,persze itthon egyedül nem a suliban.
Beszéltem a régivel és mondtam,hogy hiányozni fog ő pedig,hogy nagyon szeretett minket tanítani...
De utálom ezt a tanárt,azt ahogyan magyaráz egyébként általános suliba járok és ő ezelőtt gimis tanár volt szóval teljesen más és nincs kedvem matekozni vele mert egyszerűen rossz.
Nem azt mondom,hogy bunkó velem de nekem nem szimpatikus.
Hogyan kapjam vissza a motivációmat a tanuláshoz,hogy álljak hozzá,mire gondoljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!