Van egy osztálytársam, aki nem hagy békén. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú (eléggé csúnya és idegesítő) osztálytársam, aki nem hagy békén. Egyszerűen mindenhová követ, mindig ott van a közelembe és figyel. Reggelente ugyanabból a buszmegállóból megyünk iskolába és egész úton vele kell mennem. Hazafelé is mindig direkt megvár. Az iskolában követ, és mindig bámul. Ha eszek akkor jó étvágyat kíván, ha arrafelé nézek ahol ő van azonnal ramnéz, hogy őt nézem e……. Ha kimegyek a teremből utánam jön. Ha beszélgetek valakivel és kérdezek valamit akkor ő válaszol. És ami a legrosszabb, beül a mellettem lévő padba. Sajnos azt hiszi, hogy én szeretem őt, mert egyszer beszélgettem vele. Mit évő legyek? Hogyan rázzam le? Segítsetek kérlek, mert nem akarom megbántani….2022. szept. 14. 15:33
11/14 anonim válasza:
10
ok !és most szólók!!! hogy beszélsz a tanárral az nem jó de nagyon nem
Ugyan ugy piszkálni fog
12/14 A kérdező kommentje:
Szoval most ertem haza, és a szünetben megint egyszer beszéltem vele, mert kérdezett valamit. Ez meg okes volt. De utána, egész német órán bámult, meg nézte a reakcióimat. Jó ignoráltam. Majd 7. óra után kérdezte, hogy van-e esernyőm és hogy menjek vele, hogy ne azzak el. Megmondtam neki hogy bocs nem, és nekem is van ernyője és egyedül akarok menni. Köszönöm a tippeket mégegyszer, remélem ért a szóból...
2022. szept. 15. 15:45
13/14 anonim válasza:
eléggé csúnya... Még jó hogy te szép lehetsz kislány..
14/14 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy nem az a bajom hogy ronda. Amúgy a szépség relatív😘
2022. szept. 18. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!