Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy osztálytársam, aki...

Van egy osztálytársam, aki nem hagy békén. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú (eléggé csúnya és idegesítő) osztálytársam, aki nem hagy békén. Egyszerűen mindenhová követ, mindig ott van a közelembe és figyel. Reggelente ugyanabból a buszmegállóból megyünk iskolába és egész úton vele kell mennem. Hazafelé is mindig direkt megvár. Az iskolában követ, és mindig bámul. Ha eszek akkor jó étvágyat kíván, ha arrafelé nézek ahol ő van azonnal ramnéz, hogy őt nézem e……. Ha kimegyek a teremből utánam jön. Ha beszélgetek valakivel és kérdezek valamit akkor ő válaszol. És ami a legrosszabb, beül a mellettem lévő padba. Sajnos azt hiszi, hogy én szeretem őt, mert egyszer beszélgettem vele. Mit évő legyek? Hogyan rázzam le? Segítsetek kérlek, mert nem akarom megbántani….
2022. szept. 14. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10

ok !és most szólók!!! hogy beszélsz a tanárral az nem jó de nagyon nem

Ugyan ugy piszkálni fog

2022. szept. 14. 21:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Szoval most ertem haza, és a szünetben megint egyszer beszéltem vele, mert kérdezett valamit. Ez meg okes volt. De utána, egész német órán bámult, meg nézte a reakcióimat. Jó ignoráltam. Majd 7. óra után kérdezte, hogy van-e esernyőm és hogy menjek vele, hogy ne azzak el. Megmondtam neki hogy bocs nem, és nekem is van ernyője és egyedül akarok menni. Köszönöm a tippeket mégegyszer, remélem ért a szóból...
2022. szept. 15. 15:45
 13/14 anonim ***** válasza:
15%
eléggé csúnya... Még jó hogy te szép lehetsz kislány..
2022. szept. 18. 01:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy nem az a bajom hogy ronda. Amúgy a szépség relatív😘
2022. szept. 18. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!