Van egy osztálytársam, aki nem hagy békén. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú (eléggé csúnya és idegesítő) osztálytársam, aki nem hagy békén. Egyszerűen mindenhová követ, mindig ott van a közelembe és figyel. Reggelente ugyanabból a buszmegállóból megyünk iskolába és egész úton vele kell mennem. Hazafelé is mindig direkt megvár. Az iskolában követ, és mindig bámul. Ha eszek akkor jó étvágyat kíván, ha arrafelé nézek ahol ő van azonnal ramnéz, hogy őt nézem e……. Ha kimegyek a teremből utánam jön. Ha beszélgetek valakivel és kérdezek valamit akkor ő válaszol. És ami a legrosszabb, beül a mellettem lévő padba. Sajnos azt hiszi, hogy én szeretem őt, mert egyszer beszélgettem vele. Mit évő legyek? Hogyan rázzam le? Segítsetek kérlek, mert nem akarom megbántani….2022. szept. 14. 15:33
1/14 A kérdező kommentje:
Ja és nem az a bajom hogy csúnya, hanem az hogy borzasztó a stílusa és nyomul. 16L
2022. szept. 14. 15:34
2/14 anonim válasza:
Reggel menj egy korábbi vagy későbbi busszal, így el tudod kerülni. Napközben pedig ignoráld vagy ha nyílt lapokkal akarsz játszani, akkor akár meg is kérheted, hogy magatokra hagyna-e. A táskád rakd a melletted lévő székre, így nem tudja befoglalni. Sajnos vannak emberek, akik nem értenek a finom célzásokból.
3/14 anonim válasza:
Nem tudom hogy vagy vele de ez már szerintem bőven a zaklatás kategória.Szólj a szüleidnek,ők a tanárnak,aztán csak abba hagyja...
Ha meg nem,ott vannak az illetékes szervek.
4/14 anonim válasza:
Bemennék az igazgatóhoz, hogy ha felülről nem rendszabályozza meg a fiút , a rendőrségre megyek.
5/14 anonim válasza:
De most komolyan inkább szenvedsz, mint hogy megbántanád? Inkább szólj neki, hogy hagyjon békén.
6/14 anonim válasza:
Márpedig kénytelen leszel, mert lehet értelmi fogyatékos, és akkor aztán tényleg nem fog érteni a szép szóból soha, csak a durvábból. Ha abból sem, akkor meg jöhet a könnygáz.
7/14 anonim válasza:
Etika órán nem tanítanak olyat, mint a konfrontáció, és annak fontossága? Ebből is látszik, hogy kellene... Jegyzed meg egy életre, ha valaki valami olyat csinál veled, ami neked kellemetlen, jogod van normálisan(!) megkérni rá, hogy hagyja abba, és neked ebből hátrányod nem származhat. Soha nem kell semmit elviselned azért, hogy a másikat ne bántsd meg, ne hozd kellemetlen helyzetbe, stb. Tiszteld s saját határaidat!
8/14 anonim válasza:
Azért a tanárnak szólás, illetékes szervek bevonása az egyelőre eléggé túlzás. Simán meg lehet mondani neki őszintén, felnőttesen hogy mi a helyzet, ehhez nem kellenek ilyenek.
9/14 anonim válasza:
figyi kérdez meg töle hogy mi van ha hozzámjönnél itt van a gyürű a zsebembe
Halál komolyan nevetés nékül na
Meg a bugyi méretemmet nem kéred el?
Tuti hogy békén hagy
Ut. Várom a fejleményeket
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap szólok neki. Leírom, hogy mi volt...
2022. szept. 14. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!