Mit csináljak, ha egy osztálytársam rajong értem?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és ő is lány, de egyszerűen rajong értem. Valami fan clubbot is csinált, meg fan art-okat küldözgetett, csak letiltottam, és kamuprofilokon írkál, de azt már nem hozza ki a messenger főoldalára. Iskolában is folyamatosan a nyakamba akar lógni, egyszerűen nem értem! Barátnőimmel vagyok, és nem hagy. Meg vásárolgat nekem a büfében, pedig nem is kérem. Mindig mondom neki, hogy tartsa meg, mert a szülei nem nekem adták a pénzt, hanem a saját lányuknak, de ő hajthatatlan, így vagy elfogadom, vagy konkrétan kidobja a kukába. Fáj a fejem tőle, nyáron minden oké volt, nem voltam nagyon otthon, de nem találkoztam vele, de most újra suli. Könyörgöm, úgy kezel, mintha valami híresség lennék.. Pedig már nem újdonság a középsuli..2022. szept. 12. 17:26
22/22 anonim válasza:
De most nem tudod neki megmondani neki, hogy ezt ne csinálja, mert ez téged zavar, vagy mi? Ha ezt nem fogja fel, akkor szard le, vagy örülj annak, hogy valaki önként a csicskád. Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!