Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, ha egy osztályt...

Mit csináljak, ha egy osztálytársam rajong értem?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és ő is lány, de egyszerűen rajong értem. Valami fan clubbot is csinált, meg fan art-okat küldözgetett, csak letiltottam, és kamuprofilokon írkál, de azt már nem hozza ki a messenger főoldalára. Iskolában is folyamatosan a nyakamba akar lógni, egyszerűen nem értem! Barátnőimmel vagyok, és nem hagy. Meg vásárolgat nekem a büfében, pedig nem is kérem. Mindig mondom neki, hogy tartsa meg, mert a szülei nem nekem adták a pénzt, hanem a saját lányuknak, de ő hajthatatlan, így vagy elfogadom, vagy konkrétan kidobja a kukába. Fáj a fejem tőle, nyáron minden oké volt, nem voltam nagyon otthon, de nem találkoztam vele, de most újra suli. Könyörgöm, úgy kezel, mintha valami híresség lennék.. Pedig már nem újdonság a középsuli..
2022. szept. 12. 17:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
LOL. Fogadd a rajongást, majd kinövi.
2022. szept. 12. 17:29
 2/22 anonim ***** válasza:
61%

Fuh, ez igazából elég para.

Gondolom fiatalabb nálad valamivel..

Nem mond valamit, hogy miért gondolja, hogy te olyan jó vagy? Nemtom, egyszer volt valami szereplésed vagy ilyesmi...?

A motivációját kéne megérteni, utána lehetne valamit kezdeni vele. De elég para.

Tudsz valamit a családi helyzetéről? Elvált szülők? Testvérei? Valami?

Én anno több lánynak is a kedvenc bátyja voltam... a franc akart bátyó lenni.. de szinte minden esetben nehéz családi háttér volt mögötte és egy fix pontot próbálnak keresni az életben, valakit, akihez kötődhetnek úgy, mint egy nagyobb testvérhez.

2022. szept. 12. 17:32
 3/22 anonim ***** válasza:
37%

Tekintsd megtiszteltetésnek, hogy felnéz rád, légy vele normális, kedves.

Ha nem dilis, akkor előbb-utóbb kinövi. Vagy a legjobb barátnők lesztek.

2022. szept. 12. 17:45
 4/22 A kérdező kommentje:

Hát úgy tudom minden rendben a családjával és egyidősek vagyunk, sőt, ő még 2 hónappal idősebb nálam.

Nem nagyképűségből mondom, de kicsit népszerűbb vagyok, mindenkivel kedves vagyok és vele is, csak már zavar ez a fajta megnyilvánulás.

Illetve sokszor kapok szerepeket (ilyen mini castingok vannak fiatal, de nem hivatalos színészeknek) a helyi színházban, ott általában főszerepeket kapok, és az osztály mindig eljön, de ott olyan rossz volt, hogy utána ilyen autogramot kért meg közös képet. Akkor kicsit rászóltam, hogy ez már beteges, és hogy osztálytársak vagyunk. Na utána hiányzott egy hetet, majd megjött és folytatta.

A barátnőim mindig mondják, hogy hagyjon minket egy 10 percre, és én is elküldeném, de nem esik jól kimondani.

Plusz egyszer kiálltam érte egy veszekedésben. Ilyesmik...

2022. szept. 12. 17:50
 5/22 anonim ***** válasza:
55%

Én tökre megértem a Kérdezőt. Az ilyenekkel nem lehet rendesen barátkozni, mert brutálisan leszívják az ember energiáit. Mindig jön, magyaráz, felidéz egy olyan jelenetet ami szerinte vices volt (lehet, hogy az volt, de elég rég és helyzetkomikum ami csak ott helyben volt icces, meg ha tényleg vicces is, nem napjában 25x). Energiavámpírok.

Ennek ellenére ártatlanok, gyakran csak kötődésre van szükségük és ezt nem a megfelelő emberből, vagy nem a legjobb módszerrel próbálják kinyerni.

2022. szept. 12. 17:50
 6/22 anonim ***** válasza:
20%
Tuti vmi kattant elmebeteg. Nehogy megharagudjon és bosszúba csapjon át a rajongása....
2022. szept. 12. 17:54
 7/22 A kérdező kommentje:

És mit csinálhatnék?

Folyton ha belépek, rögtön, "jaj, megjött a tehetség, meg úristen! Végre itt vagy! ALig vártam, hogy gyere." de néha ezt csak utólag tudom meg, mert ha bemegyek, nem mindig hallom, mert a többiek jönnek hozzám beavatni ilyen sulis vicces dolgokba.

Eleinte úgy voltam vele, hogy majd befejezi, de már a 2. éve ez van.. Rengeteg példám van, csak titeket se akarlak fárasztani, már így is tudjátok a lényeget.

2022. szept. 12. 18:03
 8/22 anonim ***** válasza:
51%

Fú de népszerű csajszi lehetsz:D

Hát... a legkézenfekvőbb még mindig az, hogy beszélsz a csajjal, hogy miért gondol ennyire jónak téged és téged ez kissé zavar. Ilyen körülmények között fontos az énközlés, azaz, hogy ne azt mond, hogy "te engem idegesítesz" hanem hogy "nekem ez nem olyan jó érzés". Ezen nem lehet megsértődni, mert nem a másikat jellemzed csak a saját érzéseidet fejezed ki.

2022. szept. 12. 18:29
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet népszerű vagyok, de ez már tényleg nem jó. Holnap megpróbálok vele beszélni.
2022. szept. 12. 18:41
 10/22 A kérdező kommentje:
Ó, és majd írok update-t :)
2022. szept. 12. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!